Brevet Samsung pentru difuzor inteligent cu afișaj rulabil

612
Sursa Foto: 91mobiles.com

Difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home este încă așteptat de la gigantul tech. Galaxy Home Mini a fost prezentat deja și este posibil să-l vedem și la „Galaxy Unpacked” de la San Francisco. Acum Samsung a depus un brevet pentru un difuzor inteligent cu afișaj rulabil. Ar putea fi un difuzor inteligent alimentat de asistentul virtual AI Bixby al companiei sud-coreene.

Samsung a depus și primit o cerere pentru un brevet de invenție la KIPRIS. În documentația publicată de Korean Intellectual Property Rights Information Service se văd schițele difuzorului Samsung care urmează să aibă un ecran flexibil. Ecranul poate fi deschis până la maxim 180°. Ecranul pare, de asemenea, să adăpostească balamale în spate pentru un plus de siguranță.

Difuzorul Samsung va putea fi folosit ca ecran inteligent

Momentan nu este clar dacă afișajul se va deschide / închide automat sau va fi necesară o manevrare manuală. Dispozitivul probabil va putea fi folosit atât ca ecran inteligent cât și ca difuzor. Când ecranul va fi rulat / închis nu va ocupa mult spațiu, când va fi deschis puteți viziona videoclipuri, puteți citi știrile, vedea actualizări importante, controla produsele casnice inteligente acceptate de Bixby cu ecranul tactil și multe altele.

Specificațiile difuzorului rămân deocamdată neclare în acest moment. Sperăm să fie un difuzor Samsung inteligent alimentat de asistentul său virtual Bixby. Difuzorul ar putea fi similar cu Google Nest Hub și Echo Show de la Amazon, dar cu un factor de formă ușor mai compact. Datorită ecranului pliabil, difuzorul ar trebui să fie și portabil, conform 91Mobiles. Aceasta este practic tot ce știm despre acest difuzor în acest moment.

Amazon.com este cea mai mare companie de comerț online din lume. A fost fondată în 1994 și are sediul în Seattle, SUA. Amazon a început cu vânzarea online de cărți și a continuat cu produse VHS, DVD, CD-uri cu muzică, programe de calculator, electronice etc.

Galaxy Home Mini va fi lansat din Coreea pe 12 februarie

Istoria Samsung în materie de difuzoare inteligente nu excelează deloc. Galaxy Home, care a fost anunțată încă din 2018 nu a văzut lumina zilei. De atunci, compania nu a lansat alte difuzoare inteligente în afară de o variantă Mini a lui Galaxy Home. Această variantă este așteptată și la „Galaxy Unpacked” și sunt informații că va fi disponibilă la vânzare imediat. Într-o postare pe Samsung Coreea a fost anunțată lansarea la vânzare a lui Galaxy Home Mini în Coreea de Sud pe 12 februarie. Apoi postarea a fost ștearsă. Referitor la acest nou design de difuzor inteligent, este posibil să fie lansat cândva mai târziu în acest an.

Între timp, gigantul tech are un eveniment programat pe 11 februarie când va seria Galaxy S20 și smartphone-ul Galaxy Z Flip. În afară de acestea, compania ar putea lansa și noul set Galaxy Galaxy Bud+ și posibil un tracker de fitness.