Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

1271
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se lansează noul set Samsung Galaxy Buds+ vor avea aproximativ același design ca precedentele, în aceeași situație sunt și căștile în sine. Ne așteptăm ca prețul noilor căști wireless să fie același cu cel al modelului de anul trecut. Sunt informații că Buds+ ar putea costa mai mult dar, există o modalitate de a le primi gratuit.

Am presupus, am și scris despre acest lucru, că setul wireless Samsung Galaxy Buds+ va fi gratuit la precomandă pentru seria Galaxy S20. La fel a fost și anul trecut! Acum am primit și confirmarea. GizmoChina a publicat un poster promoțional lansat de Evan Blass (@evleaks), prin care a dezvăluit că Samsung va include o pereche gratuită de Galaxy Buds+ în toate pre-comenzile pentru Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Imaginea arată Galaxy S20+ în albastru, un Galaxy S20 Ultra în Gri Cosmic și setul Galaxy Buds+ în Aura Glow.

Galaxy Buds+ nu va fi în cutie la modelul mai mic Galaxy S20

Nu știm de ce compania sud-coreeană limitează setul wireless Samsung Galaxy Buds+ la Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Ne așteptam ca toate cele trei modele să fie tratate în mod egal. Anul trecut, cei care au comandat în prealabil oricare dintre telefoanele seriei Galaxy S10, inclusiv Galaxy S10e, au primit setul Galaxy Buds. Sperăm că Samsung va reveni asupra deciziei și va include în cutie setul wireless la toate modelele.

Totuși, este posibil ca persoanele care precomandă un Samsung Galaxy S20 să primească bonus un alt dispozitiv Samsung. Anul trecut au fost oferite ca bonus pentru seria Galaxy S10 printre altele, difuzorul Bluetooth JBL Charge 3, un Galaxy Watch sau carcasa Clear View, în funcție de piață.

Samsung Galaxy Buds+ vine totuși cu câteva îmbunătățiri. Acestea includ microfoane mai performante, o calitate mai bună a sunetului, o baterie mai mare și unele modificări minore de design. Încă nu știm cât va costa la liber, dar, oricum, este un bonus minunat fiind oferite la precomandă pentru Galaxy S20+ și Ultra.

JBL este o companie americană care produce echipamente audio, inclusiv difuzoare și căști. JBL a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing (1902–1949), un inginer american, de la care vine și numele. JBL face parte din Samsung Electronics din 2016.

Baterie de 85mAh pe Samsung Galaxy Buds+

Cu o baterie mai mare (de 85mAh), Galaxy Buds+ va veni cu o durată de viață mai bună a bateriei. Acest lucru permite setului Samsung o funcționare de peste 12 ore cu o singură încărcare. Nu putem spune că originalul Galaxy Buds în sine nu a avut o durată de viață bună a bateriei, dar cea a carcasei sale este palidă în comparație cu a altor căști wireless.

Setul wireless Buds+ poate fi încărcat fără fir de la un smartphone compatibil. După lansarea seriei Galaxy S20, setul wireless poate fi încărcat prin PowerShare și de noile telefoane, alături de Galaxy S10 sau Galaxy Note 10.