Brevet Samsung Galaxy Z Flip cu ecran exterior mare și dual-camera selfie

418
Brevet de telefon Samsung Flip cu ecran exterior mare și dual-camera selfie
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung ar putea lucra la un telefon Flip cu un afișaj exterior mai mare și două camere selfie. Acest telefon ar putea fi lansat în viitor ca Samsung Galaxy Z Flip, probabil cu un anumit număr în terminație. Compania Samsung a depus o cerere de brevet în august 2019 care a fost publicată pe 27 iulie 2021.

Brevetul pentru acest Galaxy Z Flip a fost depus la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite (USPTO). Designul exterior al telefonului Flip este similar cu Samsung Galaxy Z Flip, dar cu unele noi adăugiri importante. Este vorba despre un ecran exterior mai mare pe capac, ecran pliabil interior cu două camere într-o gaură tip pilulă și cadre laterale mult mai subțiri.

Un nou brevet de telefon pliabil Samsung Galaxy Z Flip

La fel ca modelul original Galaxy Z Flip, telefonul se pliază în mijloc. Ecranul exterior este considerabil mai mare, aproape cât capacul exterior. La fel ca acum, acest ecran poate afișa notificări, ora și data și ar trebui chiar să permită interacțiunea cu aplicațiile și interfața de utilizare. Panoul din spate are trei camere dispuse orizontal, potrivit 91Mobiles, de unde provine informația.

În schițele depuse cu brevetul se văd două decupaje minuscule lângă ecranul exterior, care probabil ar putea fi microfoane sau bliț LED? Momentan nu este foarte clar în ce scop va folosi Samsung aceste decupaje. Pliul din mijloc ar trebui să lase o cută foarte puțin vizibilă, iar telefonul în ansamblu, pare puțin mai larg decât actualul Samsung Galaxy Z Flip. Acest lucru poate fi văzut ca un upgrade la Flip-ul original.

USPTO United States Patent and Trademark Office. Este o agenție în Departamentul de Comerț al SUA , care emite brevete. USPTO este „unic în rândul agențiilor federale, deoarece operează exclusiv pe taxele colectate de utilizatorii săi și nu pe dolarii contribuabililor”.

Din păcate, cererea de brevet pentru acest viitor Galaxy Z Flip (X) nu dezvăluie specificațiile hardware în acest moment. Nu știm dacă acest brevet va ajunge vreodată să fie realitate. Pe de altă parte, este posibil ca Samsung să implementeze modificările de design văzute aici pe viitoarele Galaxy Z Flip. Acum Samsung se pregătește să lanseze pe Z Flip 3 la Galaxy Unpacked alături de Galaxy Z Fold 3.

Se spune că viitorul Galaxy Z Flip 3 vine cu un ecran de acoperire de 1,9 inch, mai mare decât cel aflat pe Galaxy Flip original. Văzând această tendință, este posibil ca brevetul să prindă viață în următorii câțiva ani.