Cerere de brevet depusă de Samsung la USPTO pentru Galaxy BudsX

720
Sursa Foto: winfuture.de

În ultimul timp au fost mai multe informații despre viitoarele căști wireless Samsung Galaxy BudsX. Acum acestea au fost reperate pe site-ul Oficiului pentru Brevete și Mărci din Statele Unite. Conform cererii de brevet BudsX ar putea avea player de muzică încorporat.

Am scris de câteva zile că viitoarele căștile wireless Samsung în formă de bob de fasole, despre care au apărut informații luna trecută, ar putea fi lansate ca Galaxy BudsX. Acum, viitoarele căști wireless ale gigantului electronic sud-coreean au apărut într-un nou într-un document de brevet la USPTO.

Samsung Galaxy BudsX cu un player MP3 integrat

Un nou brevet depus de Samsung la USPTO (United States Patent and Trademark Office) confirmă numele următoarelor căști wireless Samsung. Potrivit SamMobile, documentul dezvăluie, printre altele, că Galaxy BudsX ar putea avea și un player MP3 integrat. Acest lucru înseamnă că va avea spațiu de stocare local pentru a stoca fișiere de muzică și a le reda chiar și fără un telefon conectat.

De asemenea, BudsX ar putea avea un senzor încorporat pentru a verifica dacă sunt uzate sau nu, va oferi redare automată de muzică și pauză. Similar cu Gear IconX, căștile wireless viitoare ar putea avea un procesor și un software de însoțire pentru un smartphone. Astfel ar putea măsura datele despre activitate, cum ar fi caloriile arse, distanța parcursă, ritmul cardiac, viteza și timpul.

IPO – Intellectual Property Office din Marea Britanie este numit așa din 2007. Inițial a fost numit Oficiul de brevete, fondat în 1852. Este organismul oficial guvernamental responsabil pentru drepturile de proprietate intelectuală din Marea Britanie.

Informațiile anterioare despre Samsung Galaxy BudsX au arătat că au numărul de model SM-R180 și ar putea avea un preț de 140$. Samsung a depus recent o cerere de marcă și la EUIPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene) și la IPO în Marea Britanie (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală). Este tot pentru numele „Samsung Galaxy BudsX”.

Momentan nu există nicio informație cu privire la o dată posibilă de lansare pentru Samsung Galaxy BudsX. Setul wireless posibil să vadă lumina zilei la sfârșitul lunii august alături de Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2.