Butonul Bixby de pe Note 9 dezactivat până la sfârșitul lui septembrie

1492

Samsung va permite în cele din urmă cumpărătorilor smartphone-ului Galaxy Note 9 să dezactiveze butonul Bixby. În contul său de Twitter, producătorul sud-coreean a pretins că va lucra la această problemă. Până la sfârșitul lunii septembrie 2018, va fi posibil ca posesorii phabletului Note 9 să poată dezactiva butonul Bixby.

Mai mulți utilizatori de Galaxy Note 9 au cerut, prin diferite postări pe rețeaua de socializare Twitter, companiei sud-coreeane, dezactivarea butonului prin care se poate activa asistentul inteligent al companiei Samsung.

Unii utilizatori cer dezactivarea lui Bixby.

Nu există nimic în acest smartphone pe care îl urăsc mai mult decât butonul Bixby„, spune un utilizator de Galaxy Note 9 pe Twitter. Utilizatorul pretinde că nu a întâmpinat nicio problemă cu butonul Bixby de pe telefonul deținut anterior – Samsung Galaxy S8+. „Îmi place foarte mult Samsung, dar vă implor, permiteți-ne să dezactivăm sau să remapăm acest buton„, scrie utilizatorul.

Aplecând urechea la doleanțele utilizatorilor Samsung a decis să trimită o actualizare pentru ca posesorii acestui telefon, cei care doresc bineînțeles acest lucru, să poată dezactiva respectivul buton.

Contul oficial Twitter al Samsung Germania a fost rapid și a răspuns cererilor acestor utilizatori de Note 9. „Lucrăm la asta„, a spus producătorul high-tech. „Dezactivarea butonului Bixby de pe ecranul de blocare ar trebui să se poată realiza începând cu la sfârșitul lunii septembrie„, spune managerul contului Twitter al Samsung Germania.

Twitter permite utilizatorilor să trimită și să citească mesaje scurte (de maximum 140 de caractere) numite „tweets”. Sediul companiei este la San Francisco, California. Twitter se traduce ca pălăvrăgeală, agitație, freamăt, ciripit. Este uneori descris ca fiind „SMS-ul Internetului”. Twitter a ajuns în 2018 la peste 336 de milioane de utilizatori activi.

Potrivit colegilor noștri de la site-ul Phoneandroid, managerul contului Samsung Germania a făcut o greșeală prin menționarea ecranului de blocare. Utilizatorii vor putea dezactiva complet butonul Bixby. Strategia Samsung este de a forța cumpărători de Galaxy Note 9 să încerce noua versiune a asistentul inteligent Bixby 2.0, cel puțin pentru încă o lună.

Bixby a fost introdus alături de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, precum și Samsung Galaxy Tab A pe 29 martie 2017. Bixby are trei variante, cunoscute sub numele de Bixby Voice , Bixby Vision și Bixby Home.