Cumpără inteligent: Mic ghid de cadouri și accesorii Samsung Galaxy

1403

Când vine vorba de vânzările de telefoane, din toate gamele de caracteristici și prețuri, Samsung este pe primul loc. Marca gigantului tech sud-coreean o recunosc și copii oriunde se află amplasată, de la telefoane la alte electronice de consum. Nici o altă companie nu se bucură de atâta trecere și nu este la nivelul atins de Samsung.

În domeniul telefoniei mobile Samsung a ridicat ștacheta la cel mai înalt nivel iar cu Galaxy Note 9 a bătut toate recordurile. Note 9 este cel mai bun smartphone din lume. Cu Galaxy S10 și Galaxy X, Samsung va impune noi limite, greu accesibile celorlalți competitori de pe piața telefoniei celulare.

Și, în ultimii ani, Samsung a construit un ecosistem fantastic de accesorii și dispozitive pentru toate produsele sale. Bineînțeles că telefoanele inteligente își au și aici partea leului. Dacă sunteți fan Samsung sau doar aveți un smartphone sau un alt dispozitiv produs de compania coreeană, vă oferim prin intermediul AndroidCentaral, câteva idei despre unele telefoane și accesorii care se pot dovedi cadouri excelente pentru cei apropiați.

 

Galaxy S9+, Galaxy Note 9, căști și difuzoare, cadouri frumoase pentru prieteni

Un smartphone excelent. Samsung Galaxy S9+, este cel mai înalt standard din gama Galaxy S. Chiar dacă cifrele vânzărilor acestui telefon nu sunt cele mai bune, acesta este cel mai performant telefon din gama Galaxy S. Este un telefon mobil care în ultimul timp este cumpărat de tot mai mulți utilizatori. Un smartphone foarte echilibrat ca design, caracteristici și capabilități. Acum, la destul timp de la lansare, acesta poate fi găsit la prețuri foarte accesibile, liber de rețea și este un frumos cadou de sfârșit de an.

 

Telefon pentru utilizatorii de putere. Samsung Galaxy Note 9, „capo di tutti capi”, cel mai bun smartphone din lume! Fanii Samsung și nu numai ei, știu ce înseamnă linia Galaxy Note. Dacă Galaxy S9+ nu face destul pentru voi, merită să cheltuiți ceva bani în plus pentru un Galaxy Note 9. Un afișj mai mare și mai bun este completat de o baterie masivă și de un uluitor S Pen. Este un telefon pentru toți cei care apreciază puterea și eleganța unui telefon.

 

Căști de anulare a zgomotului. Bose QC35 II, sunt excelente, confortabile, de lungă durată, cu o anulare a zgomotului uimitoare. Căștile Bose QC35 II sunt cele mai bune pentru cei care călătoresc. În același timp pot fi utilizate zilnic de cei care vor să se deconecteze de la lume și să se concentreze în alt domeniu. Se potrivesc perfect cu un smartphone Galaxy iar cu o apăsare de comutator poți să asculți muzică de pe o tabletă sau computer. Un cadou excelent!

 

Căști Bluetooth, un Galaxy Watch sau TV streamer

Căști sport. Căștile Jaybird Tarah pentru a fi activ în permanență. Dacă vrei să te concentrezi dar să rămâi activ cu telefonul tău Galaxy sau ai nevoie doar de o pereche de căști mici și puternice, Tarahs Jaybird sunt ideale pentru acest scop. Pentru un preț relativ bun, obțineți o pereche solidă de căști proiectate pentru utilizare sportivă, dar și pentru uz zilnic.

 

Difuzor Bluetooth. Anker SoundCore 2, difuzor Bluetooth recomandat pentru acasă. Difuzoarele Bluetooth Anker SoundCare vin în toate dimensiunile, formele și prețurile. Dar, linia SoundCore 2 de la Anker este cea care înregistrează un echilibru excelent în toate privințele. Are destulă putere a asculta muzică sau alte programe audio zilnic, într-un apartament mic sau o cameră individuală. Are o viață bună a bateriei și se găsește la vânzare la prețuri foarte bune.

 

Un foarte bun ceas inteligent. Samsung Galaxy Watch ultimul model de smartwatch lansat de compania sud-coreenă. Dacă utilizați un telefon Galaxy, cel mai bun partener este un smartwatch Samsung. Galaxy Watch vine în dimensiuni compacte de 42mm sau 46mm. În orice dimensiune, beneficiați de un ceas inteligent super-capabil care gestionează totul, de la alergare până la afișarea zilnică a notificărilor. Este, de asemenea, incredibil de robust și are un afișaj circular fantastic. Un cadou de nota 10.

 

TV streamer. Cu Google Chromecast Ultra, prin folosirea telefonului, poți căuta, programa și controla televizorul de oriunde din interiorul casei. Chiar dacă aveți deja un dispozitiv de streaming, suntem siguri că veți găsi o utilizare pentru un Chromecast Ultra pe unul dintre televizoarele dvs. Lăsați-l conectat, iar data viitoare când vă gândiți rapid la vizionarea unui film sau chiar la prezentarea unor fotografii pentru oaspeți sau prieteni, va fi gata să le aducă pe ecranul televizorului mare. Un frumos cadou de sfârșit de an.

 

Încărcător wireless și card microSD EVO Plus de 256 GB, excelente și foarte utile

Card microSD. Cardul Samsung EVO Plus 256 GB, mai mult nu îți poți dori. Toate telefoanele Samsung oferă încă un slot pentru cardul microSD. O flexibilitate și oportunitate excelentă în ceea ce privește stocarea. Samsung, de asemenea, se întâmplă să facă carduri microSD cu foarte mare capacitate de stocare, bineînțeles la un preț pe măsură. Prin oferirea unui card microSD EVO Plus de 256 GB cadou, faceți o surpriză plăcută oricui în perioada sărbătorilor de sfârșit de an 2018. Cu Samsung EVO Plus 256 GB puteți stoca cât nu puteți fotografia sau înregistra!

 

Încărcător wireless. Samsung Wireless Charger Duo. Acesta este singurul încărcător fără fir care poate încărca în același timp atât telefonul Galaxy cât și a smartwatch-ul. Da, este puțin mai scump decât celelalte încărcătoare wireless. Dar dacă utilizați un smartwatch Galaxy Watch sau Samsung Gear S3, le puteți încărca concomitent cu un smartphone Galaxy.

 

Baterie portabilă. Anker PowerCore+ de 26.800mAh cu USB-C PD. Fără comentarii. Un supliment de energie pentru diferite situații. Dacă doriți o baterie masivă care să vă poată încărca telefonul, tableta și chiar computerul, acest model Anker este o sursă unică. Este mare și relativ scump, dar are capacitatea și ieșirea de care veți avea nevoie în momente extreme. De asemenea, aceasta include un încărcător de perete foarte puternic și un cablu USB-C, pe care îl puteți utiliza direct cu telefonul sau tableta. Foarte util și un cadou excelent.

 

Încărcător de mașină. Încărcător de mașină Aukey cu USB-C 15W și încărcare rapidă 3.0 USB-A. Încărcătoarele de mașină nu trebuie să fie scumpe pentru a-și face treaba. Acest încărcător Aukey vă oferă flexibilitatea de încărcare prin USB-C sau în cel mai rapid timp posibil, cu o priză Quick Charge și un cablu USB-A. Sau, poate încărca două telefoane (Galaxy sau alt model) în același timp.

 

Tableta Samsung Galaxy Tab S4, cabluri USB sau încărcătoare de birou

Încărcător de birou. Anker PowerPort+, încărcător cu 5 porturi de 60W cu USB-C. Când aveți multe gadget-uri, doriți un lucru unic și de încredere pentru a le încărca pe toate. Anker vă oferă acest încărcător cu cinci porturi. Fiecare port USB-A are ieșire de 5V / 2,4 A, ceea ce înseamnă încărcare pentru orice telefon sau tabletă. Portul USB-C are o putere de 30W pentru încărcarea noilor laptop-uri sau tablete. Este o completare excelentă la orice birou și este foarte util.

 

Cabluri de încărcare. Anker Powerline+ cu USB-A la USB-C. Este posibil să aveți nevoie de mai mult decât cablul USB care vine în cutie împreună cu telefonul. Pentru un al doilea încărcător, la serviciu sau în mașină sau chiar de rezervă, veți dori cabluri USB-A pentru USB-C. Compania Anker le face pe cele mai bune. Aceste cabluri nu sunt scumpe și aveți garanția lucrului bine făcut. Un excelent cadou de final de an, pentru oricine, familie, prieteni sau cunoscuți.

 

Ultimul model de tabletă Samsung. Tableta Galaxy Tab S4 a fost lansată recent de compania sud-coreeană. O tabletă Android nu este pentru toată lumea, dar dacă sunteți familiarizat cu Samsung și aveți nevoie de o tabletă, vă veți bucura de Tab S4. La fel ca Galaxy Note 9, poate fi folosită în modul desktop cu Samsung DeX. Pentru a profita din plin de experiența dvs. și pentru a profita de capacitățile Tab S4, asigurați-vă că o cumpărați cu tastatura Samsung. Chiar dacă este un cadou ceva mai scump, merită.