Noua aplicație Camera Assistant aduce noi funcții pentru camere

350
Camera Assistant
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat încă o aplicație pentru camerele foto pentru smartphone-urile Galaxy. Denumită Camera Assistant, această aplicație ajută la îmbunătățirea imaginii camerei implicite. Este disponibil și pentru o gamă largă de dispozitive Galaxy, spre deosebire de Expert RAW, care este limitat la anumite produse emblematice și este o aplicație de cameră autonomă.

Camera Assistant face parte din suita de personalizare Samsung Good Lock. Adaugă funcții avansate aplicației implicite pentru cameră. Acum puteți activa/dezactiva HDR automat, o funcție introdusă cu One UI 4.1. Când fotografiați în modul foto sau portret, puteți utiliza o nouă funcție pentru a înmuia textura feței și a părului. Puteți dezactiva funcția pentru o textură mai detaliată.

Comutarea automată a obiectivului este o altă caracteristică activată de Camera Assistant -Asistent pentru cameră. Telefonul dvs. va comuta automat la obiectivul potrivit, în funcție de luminozitate și de distanța subiectului. Dacă fotografiați la o mărire de 3x sau mai mare, acesta trece la obiectivul cu unghi larg pentru fotografii bine focalizate și luminoase. Potrivit AndroidHeadlines, această caracteristică ajută la fotografiile cu zoom în medii cu lumină scăzută.

Camera Assistant îmbunătățește calitatea fotografiilor

Aplicația Camera Assistant vă permite, de asemenea, să înregistrați videoclipuri când sunteți în modul foto. Puteți apăsa lung butonul declanșator pentru a începe înregistrarea. Această funcție, numită Quick Take, vă ajută în situațiile în care trebuie să începeți rapid înregistrarea, astfel încât să nu pierdeți momentul perfect. Între timp, atunci când setați un temporizator, acum puteți seta și numărul de fotografii pe care doriți să le faceți (1, 3, 5 sau 7).

În credința creștină, în evul mediu, cifra șapte simboliza liniștea, milostivirea și pacea. Cifra șapte este suma numerelor trei (care Îl reprezenta pe Dumnezeu) și patru (simbolul celor patru elemente sau cele patru puncte cardinale).

Asistentul pentru cameră aduce mai multe funcții noi. Noua aplicație Camera Assistant îmbunătățește și mai mult calitatea fotografiilor realizate cu Quick Shot. Vă permite să capturați rapid mai multe imagini ale unui subiect în mișcare. Samsung îmbunătățește focalizarea automată, astfel încât imaginile să nu fie neclare. Această caracteristică acceptă în prezent doar camera principală din spate, dar va trece și pe alte obiective.

Cu noua aplicație, smartphone-urile Samsung conectate la un afișaj extern prin HDMI vor afișa un ecran de previzualizare curat, fără interfață de utilizare a camerei. Anterior, puteai oglindi doar ecranul smartphone-ului pe ecranul mare. Nu în ultimul rând, această aplicație vă permite să setați manual timeout-ul camerei. Puteți selecta dintre 1, 2, 5 și 10 minute, după care camera va dormi automat dacă este menținută inactivă.

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru smartphone-urile Samsung compatibile prin Galaxy Store. Odată instalat, îl puteți accesa din suita Google Lock. Veți primi și o comandă rapidă pentru aceasta în setările camerei. Rețineți că este posibil ca aplicația să nu fie disponibilă la nivel global imediat. Deci, dacă nu o vedeți în Galaxy Store, așteptați câteva zile și verificați din nou.