Răspândirea fericirii în întreaga lume: campania Samsung Smile Stories

615
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Ca parte a inițiativei companiei #GetThroughThisTogether, începută pentru a ajuta oamenii să rămână plini de speranță pe fondul pandemiei COVID-19, campania Samsung Smile Stories a fost introdusă pentru a inspira și a informa utilizatorii Samsung din întreaga lume despre puterea unui simplu zâmbet.

Campania Samsung Smile Stories își propune să aducă cel puțin un zâmbet pe fețele oamenilor. Campania va oferi fapte fundamentate științific asupra beneficiilor fizice și mentale pe care le poate aduce zâmbetul. Campania urmărește, de asemenea, să aducă mai mult confort oamenilor. Îi încurajează să aprecieze lucrurile mici din jurul lor în viața de zi cu zi, care sunt capabile să le aducă un zâmbet pe față.

Samsung Smile Stories – Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău”

Samsung cere comunității Galaxy din întreaga lume să se alăture acestei mișcări pozitive pentru oamenii de pretutindeni. Membrii comunității Galaxy trebuie să împărtășească fotografiile sau videoclipurile lor și poveștile lor despre ceea ce i-a făcut să zâmbească în ultimele luni folosind hashtagurile #SamsungSmileStories și #withGalaxy de pe Instagram pentru a-i inspira pe alții să facă astfel de lucruri. “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău” – este unul dintre cele mai frumoase citate despre zâmbet. Îi aparține lui Tom Wilson.

Postările inspirate partajate până acum pe rețelele de socializare au fost compilate într-un videoclip de Samsung. Acesta a fost apoi rulat pe ecranele de semnalizare digitală ale companiei Samsung în locuri de referință din întreaga lume. Au apărut în Piccadilly Circus din Londra și Domul din Milano în 13 octombrie și în Times Square din New York în 14 octombrie. Astfel au putut fi văzute de milioane de oameni și au transmis un mesaj de pozitivitate și speranță oamenilor din întreaga lume în ciuda provocărilor actualei pandemii. Videoclipul pentru campania Samsung Smile Stories va fi postat pe Samsung.com și pe canalele sociale ale companiei Samsung.

Zâmbetul este considerat un salut universal în întreaga lume. Zâmbetul se formează prin flexionarea a 17 mușchi de la extremitățile gurii și din apropierea ochilor. În urma studiilor științifice s-a constatat că ființele umane zâmbesc încă din perioada intrauterină.

Începând cu 13 octombrie, trecătorii prin aceste locații se vor putea bucura de zâmbetele și poveștile celorlalți din întreaga lume. Vor putea lua cu ei un memento de ce este important să rămâi sănătos și pozitiv în acest moment dificil. Sperăm că vor rămâne cu zâmbetul pe buze.

Atâta timp cât mai putem zâmbi, cauza nu-i încă pierdută. – William Shakespeare