Capacitatea bateriei pentru Galaxy S10 cu 5G și Galaxy Fold, dezvăluită!

1041

Capacitatea acumulatorilor pentru Galaxy S10 compatibil 5G și Galaxy Fold a fost dezvăluită. Acesta din urmă se pare că a fost în vizită, în spatele ușilor închise, la CES 2019 Las Vegas. Au fost și alte informații despre capacitatea bateriei seriei Galaxy S10. Această ultimă știre se limitează la Galaxy S10 varianta cu 5G.

Samsung va lansa un model separat de 5G, Galaxy S10+. Acest lucru va fi în plus față de cele trei modele cu 4G, care includ Galaxy S10 (E sau Lite), Galaxy S10 și Galaxy S10+. Conform informațiilor anterioare, cele trei modele Galaxy S10 vor avea baterii de 3.100 mAh, 3.500 mAh și 4.000 mAh. Prietenii noștri de la GalaxyClub au identificat numărul de model EB-BG977ABU, ca fiind bateria de 5.000 mAh pentru Galaxy S10 de 5G.

Bateria de 5.000 mAh va fi pe mai multe viitoare smartphone-uri Samsung

Conform SamMobile, putem deduce că această baterie va fi utilizată în mai multe viitoare smartphone-uri Samsung. Unul dintre ele va fi și telefonul din categoria entry-level Samsung Galaxy M20. Au fost recent mai multe informații că acest smartphone va fi lansat cu o baterie de 5.000 mAh.

Compania de cercetare de piață CGS-CIMB Research din Coreea de Sud a publicat recent un studiu de piață privind smartphone-urile. Conform acestui studiu smartphone-ul pliabil Samsung va avea o baterie masivă. Deoarece dispozitivul poate să se îndoaie în jumătate, în fiecare jumătate va fi o baterie separată, cu o capacitate combinată de până la 6.000 mAh.

Fizicianul italian Alessandro Volta a construit și a descris prima baterie electrochimică în 1800. Termenul „baterie” se consideră că a fost introdus de Benjamin Franklin în 1748. El a împrumutat termenul „baterie” de la armată, ca analogie la „bateriile de tunuri”, arme care funcționează împreună, cu trimitere la celulele unei baterii.

Cele două baterii de 3.100 mAh pentru acest dispozitiv au numerele de model EB-BF900ABA și EB-BF901ABA. Aceasta are ca rezultat o capacitate combinată de 6.200 mAh pentru Galaxy Fold. Este relevant să menționăm că ambele aceste baterii sunt identice cu bateria de 3.100mAh pentru cel mai ieftin Galaxy S10 Lite/E.

Galaxy Fold va fi disponibil la nivel global

Samsung Galaxy S10 cu capacitate 5G va fi disponibil doar în câteva piețe de pe mapamond. Clienții din SUA și Coreea de Sud ar putea fi singurii care vor profita de această capacitate superioară a bateriei în viitorul apropiat. Asta pentru că, evident nu are sens ca Samsung să lanseze această variantă pe piețe în care nu există o rețea de 5G.

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold, în schimb, va fi lansat la nivel global în prima parte din 2019. Inițial disponibilitatea sa va fi limitată. Bineînțeles disponibilitatea va fi limitată și din cauza prețului care poate ajunge în jur de 2.000 de dolari.