Acasă Stiri Capacitatea bateriei lui Galaxy S9 a fost dezvăluită

Capacitatea bateriei lui Galaxy S9 a fost dezvăluită

Recent mai multe dintre specificațiile ale lui Samsung Galaxy S9 au fost dezvăluite de o fotografie a unei cutii în care se va vinde smartphone-ul. Acum dintr-o altă sursă, din altă parte a globului, dar cu mai mare greutate, am aflat capacitatea acumulatorului viitorului star din galaxia Samsung.

ANATEL (Agência Nacional de Telecomunicações) Agenția Națională de Telecomunicații din Brazilia a emis un certificat de omologare prin care am aflat capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy S9.

Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost observate anterior și la Comisia Federală americană iar aceste treceri pe la agențiile și comisiile de certificare sugerează o lansare iminentă a celor două dispozitive. Listarea la ANATEL include de fapt o informație cu trimitere la Galaxy S9.

Dacă informațiile aflate în acest certificat emis de ANATEL sunt exacte, atunci capacitatea bateriei lui Galaxy S9 va fi de 3.000mAh, adică este exact aceeași cu bateria aflată pe Galaxy S8 lansat anul trecut și cum are Samsung Galaxy S7. Se zvonise la un moment dat că S9 ar putea avea o baterie de 3.200 mAh, dar de la apariția acestui zvon nu a mai apărut nimic despre această posibilitate. Nu avem motive să nu credem această certificare de la ANATEL, un organism serios de reglementare din Brazilia.

ANATEL monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. ANATEL a fost înființată în 1997 și este o agenție specială independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Pentru moment, încă nu avem date concrete dacă Galaxy S9+ va fi echipat cu o baterie mai mare decât fratele său mai mic. Pentru Galaxy S9+ firma sud-coreeană ar putea să meargă după același scenariu ca în cazul lui Galaxy S8+ și ar putea veni cu aceeași baterie de 3.500mAh. În acest caz aceste telefoane vor fi similare cu predecesorii lor cel puțin în domeniul alimentării cu energie electrică.

Așteptările de la noile telefoane mobile sunt: să fie mereu mai subțiri, mai ușoare, mai puternice și cu baterii mai mari. Este mai ușor de zis decât de făcut. Fanii Samsung și nu numai, așteaptă tot timpul o îmbunătățire a duratei de viață a bateriei datorită noilor tehnologii din interiorul telefoanelor mobile și a optimizării software-ului.

Samsung va lansa Galaxy S9 și Galaxy S9+ la Mobile World Congress 2018 în Barcelona luna viitoare.

Conform ultimelor informații pre-comenzile vor începe pe 1 martie, iar telefoanele vor fi scoase la vânzare începând cu data de 16 martie.

SourceSamMobile

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...