Capacitatea bateriei lui Galaxy S9 a fost dezvăluită

1300

Recent mai multe dintre specificațiile ale lui Samsung Galaxy S9 au fost dezvăluite de o fotografie a unei cutii în care se va vinde smartphone-ul. Acum dintr-o altă sursă, din altă parte a globului, dar cu mai mare greutate, am aflat capacitatea acumulatorului viitorului star din galaxia Samsung.

ANATEL (Agência Nacional de Telecomunicações) Agenția Națională de Telecomunicații din Brazilia a emis un certificat de omologare prin care am aflat capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy S9.

Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost observate anterior și la Comisia Federală americană iar aceste treceri pe la agențiile și comisiile de certificare sugerează o lansare iminentă a celor două dispozitive. Listarea la ANATEL include de fapt o informație cu trimitere la Galaxy S9.

Dacă informațiile aflate în acest certificat emis de ANATEL sunt exacte, atunci capacitatea bateriei lui Galaxy S9 va fi de 3.000mAh, adică este exact aceeași cu bateria aflată pe Galaxy S8 lansat anul trecut și cum are Samsung Galaxy S7. Se zvonise la un moment dat că S9 ar putea avea o baterie de 3.200 mAh, dar de la apariția acestui zvon nu a mai apărut nimic despre această posibilitate. Nu avem motive să nu credem această certificare de la ANATEL, un organism serios de reglementare din Brazilia.

ANATEL monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. ANATEL a fost înființată în 1997 și este o agenție specială independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Pentru moment, încă nu avem date concrete dacă Galaxy S9+ va fi echipat cu o baterie mai mare decât fratele său mai mic. Pentru Galaxy S9+ firma sud-coreeană ar putea să meargă după același scenariu ca în cazul lui Galaxy S8+ și ar putea veni cu aceeași baterie de 3.500mAh. În acest caz aceste telefoane vor fi similare cu predecesorii lor cel puțin în domeniul alimentării cu energie electrică.

Așteptările de la noile telefoane mobile sunt: să fie mereu mai subțiri, mai ușoare, mai puternice și cu baterii mai mari. Este mai ușor de zis decât de făcut. Fanii Samsung și nu numai, așteaptă tot timpul o îmbunătățire a duratei de viață a bateriei datorită noilor tehnologii din interiorul telefoanelor mobile și a optimizării software-ului.

Samsung va lansa Galaxy S9 și Galaxy S9+ la Mobile World Congress 2018 în Barcelona luna viitoare.

Conform ultimelor informații pre-comenzile vor începe pe 1 martie, iar telefoanele vor fi scoase la vânzare începând cu data de 16 martie.

SURSĂSamMobile