Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

460
Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvaluita de 3C
Sursa Foto: @_the_tech_guy

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De asemenea, a susținut că telefonul va avea cele două baterii mai mici decât la Fold-ul original. Acum bateriile lui Samsung Galaxy Z Fold 3 au apărut în baza de date a agenției de certificare 3C din China și am aflat capacitatea lor.

Listarea pe site-ul 3C sugerează că varianta lui Z Fold 3 pentru China are număr de model SM-F9160 și este echipată cu două baterii: 2.215mAh + 2.060mAh. Astfel oferă o capacitate nominală combinată de 4.275mAh. Publicația sud-coreeană susținea că valoarea tipică a bateriei lui Z Fold 3 ar putea fi de 4.380mAh. Pentru comparație, Galaxy Z Fold 2 are o baterie de 4.500mAh.

Ecran principal ușor mai mic pe Galaxy Z Fold 3

Conform GizmoChina, adoptarea unei noi structuri interne a redus spațiul intern la Z Fold 3. Telefonul pliabil este, de asemenea, așteptat să sosească cu un afișaj LTPO cu suport pentru rata de reîmprospătare ridicată. Cu toate acestea, cu o baterie mai mică în interior nu este lucrul pe care l-au așteptat fanii Samsung. O astfel de baterie este posibil să nu poată oferi utilizatorilor o durată lungă de viață a bateriei.

Samsung Galaxy Z Fold 2 a venit cu un ecran principal de 7,6 inch și unul exterior 6,23 inch. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru Galaxy Z Fold 2! Revenind la ecrane, Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea un ecran principal ușor mic: 7,5 inch (19,05 centimetri) și posibil să nu existe nicio modificare a diagonalei ecranului exterior.

Britanicii sunt printre cei mai mari investitori în acțiuni Samsung, tranzacționând anul trecut 490 de milioane de acțiuni. Au fost urmați de americani (180 de milioane de acțiuni) și singaporeeni (130 de milioane de acțiuni).

Zvonurile spun că Z Fold 3 va fi primul pliabil Samsung care va ajunge cu suport pentru stiloul S Pen. Nu este sigur că viitorul Fold va avea un compartiment dedicat pentru stocarea S Pen. Ultimele informații susțin, de asemenea, că Galaxy Z Fold 3 va veni cu o camera sub ecran, precum și o clasificare IP pentru protecție împotriva prafului și apei. Se așteaptă să fie lansat pe piață împreună cu Galaxy Z Flip2 în luna iulie.