Ce stilouri S Pen sunt compatibile cu Galaxy Z Fold 5?

388
Ce stilouri S Pen sunt compatibile cu Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: via androidcentral.com

Adăugarea compatibilității S Pen la seria Z Fold a fost una dintre cele mai inteligente mișcări făcute vreodată de Samsung. Este atât de logic să poți scrie pe un pliabil cu ecran așa de mare cu un stilou. Factorul de formă asemănător cărții îl face să se simtă atât de natural și distractiv! Datorită Android și Google Play, toate aplicațiile de luare de note sunt la câteva atingeri distanță pe orice dispozitiv Galaxy Z Fold.

S Pen-ul aduce foarte multe la Fold-urile mai noi, și bineînțeles la Samsung Galaxy Z Fold 5. Dar nu toate stylus-urile funcționează cu el. Pentru a fi mai concret: doar Samsung Galaxy S Pen Fold Edition și S Pen Pro pot fi folosite cu Galaxy Z Fold 5. Toate celelalte stiluri Samsung nu sunt incompatibile cu noul dispozitiv pliabil.

Galaxy Z Fold 5: ce S Pen-uri sunt compatibile?

Noul telefon pliabil Galaxy Z Fold 5 nu vine cu un stylus în cutie, trebuie cumpărat unul separate. Nu trebuie să vă întrebați dacă să obțineți sau nu un stilou pentru Galaxy Z Fold 5. Mai degrabă, adevărata dilema este să decizi ce stilou Samsung să cumperi pentru pliabil. Acest lucru poate fi destul de confuz, deoarece există o mulțime de modele S Pen disponibile, potrivit AndroidCentral. Totuși, nu toate funcționează cu noul telefon pliabil.

Ar fi super să luați stylusul lui Galaxy S22 Ultra sau S23 Ultra și să scrieți pe Galaxy Z Fold 5. Din păcate, stylusul pentru telefoanele din seria Galaxy S este incompatibil cu Z Fold 5. Spre deosebire de Galaxy S23 Ultra sau seria Galaxy Tab S9, Samsung nu vă oferă un stylus împreună cu Fold 5. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu au de ales decât să cumpere unul separat pentru noul lor telefon pliabil.

Din 1983 până în 1998, compania Motorola a fost lider de piață în domeniul telefoanelor mobile. Apoi compania Nokia a fost liderul pieței din 1998 până în 2012. Din Q1 2012, Samsung a depășit Nokia și este de atunci pe poziția de vârf.

Samsung vinde S Pen Pro și Fold Edition în unități singulare, ca o parte dintr-un meniu à la carte. Există trei versiuni de Pen Fold Edition disponibile. Acesta include unul pentru Galaxy Z Fold 3, unul pentru Galaxy Z Fold 4 și altul pentru Fold 5. În teorie, puteți utiliza toate cele trei modele de stilouri cu Galaxy Z Fold 5. Cu toate acestea, Samsung nu recomandă acest lucru. Folosirea altor modele de stylus ar putea deteriora ecranul lui Fold 5.

În loc să cumpărați separat un stylus Fold Edition sau S Pen Pro pentru Fold 5, ar fi mai bine să investiți în husa Samsung Galaxy Z Fold 5 Slim S Pen. Nu numai că veți avea culori mai funky, dar setul vă oferă și protecția perfectă pentru Fold 5.