Actualizarea Galaxy Wearable dezvăluie noi căști Galaxy Buds 2 în lucru

533
Actualizarea Galaxy Wearable dezvaluie noi casti Galaxy Buds in lucru
Sursa Foto: via androidpolice.com

O nouă pereche de căști wireless Samsung, Galaxy Buds 2 este pe drum. O recentă actualizare a aplicației Galaxy Wearable a dezvăluit acest lucru. Aplicația Galaxy Wearable a fost centrul pentru toate componentele hardware portabile ale Samsung, datând din ultimii ani. Asta înseamnă că de fiecare dată când este lansat un nou dispozitiv, Samsung trebuie să adauge suport pentru acesta în cadrul aplicației respective.

Uneori, dacă ne uităm cu atenție observăm schimbările pe care Samsung le face în așteptarea unui dispozitiv încă neanunțat. Și exact acest lucru s-a întâmplat acum. Cea mai recentă actualizare a aplicației Samsung Galaxy Wearable a apărut și colegii noștri de la Android Police, au reușit să identifice câteva referințe la viitorul set wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Samsung Galaxy Buds 2 cu nume de cod Berry

Anul trecut, Samsung a lansat două seturi wireless. Primul a fost Galaxy Buds+, anunțat alături de seria Galaxy S20. A fost urmat de Galaxy Buds Live în formă de fasole mai târziu în același an. Cele mai recente căști wireless Samsung și cele mai bune de până acum sunt Galaxy Buds Pro. Au fost anunțate la începutul acestui an alături de seria Galaxy S21. Acum avem mari șanse să primim încă o pereche de căști în acest an cu numele Galaxy Buds 2.

În cel mai recent APK Galaxy Wearable sunt referiri la viitorul Samsung Galaxy Buds 2. Sigur acesta poate purta alt nume, dar avem confirmarea că el este în dezvoltare la Samsung. Numele de cod pentru aceste căști este dezvăluit ca „berry”. Această detaliere indică faptul că se vor putea conecta la mai multe dispozitive. Și, cam asta știm despre ele până acum.

APK – Android Package sau pachetul de aplicații Android. Este formatul de fișier de pachete utilizat de sistemul de operare Android pentru distribuirea și instalarea aplicațiilor mobile și a programelor intermediare. Fișierele APK pot fi instalate pe dispozitive cu Android.

Cu toate acestea, credem că va fi poziționat sub Galaxy Buds Pro, dar va veni cu funcții îmbunătățite, durată mai bună de viață a bateriei, design îmbunătățit și o calitate audio mai bună față de Galaxy Buds și Galaxy Buds+.

Din păcate, nu mai avem informații despre planurile de lansare ale Samsung sau despre posibilele specificații pentru aceste căști. Galaxy Buds 2, îl numim așa până când numele va fi confirmat, va înlocui probabil Galaxy Buds și Galaxy Buds+ în gama audio Samsung. Sperăm că lucrurile vor deveni mai clare pe măsură ce ne apropiem de lansare, care este probabil la doar câteva luni.