Mai multe seturi de căști Galaxy Buds primesc Live Translate

201
Mai multe casti Galaxy Buds primesc Live Translate
Sursa foto: androidpolice.com

După lansarea seriei Galaxy S24 cu Galaxy AI compania Samsung a convins lumea mobilă, și nu numai, de avantajele AI. În același timp este tot mai dificil să ne imaginăm un viitor fără Artificial Intelligence (AI), chiar și la scară mică. Deși este adevărat că tehnologia poate fi benefică în aplicații mari, poate fi la fel de utilă pentru chestiuni la fel de minore precum traducerea live. Acum Samsung a lansat o actualizare pentru a duce Live Translate pe Galaxy Buds 2, Buds 2 Pro și Buds FE.

Funcția Live Translate – traducere live, parte din suita Galaxy AI, necesită ca mugurii actualizați să fie asociați cu un Galaxy S24, Galaxy S24+ sau un Galaxy S24 Ultra. Cu Traducere live, utilizatorii pot primi traduceri de apeluri în timp real pe ecran în timp ce folosesc Galaxy Buds. Potrivit AndroidPolice, traducerea prin intermediul AI permite comunicarea bidirecțională față în față în timp real, ceea ce poate schimba jocul în multe situații.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Acum pentru utilizatorii de Galaxy Buds 2, Galaxy Buds 2 Pro și Galaxy Buds FE se lansează o actualizare de firmware care le va permite să utilizeze funcția de traducere live bazată pe AI atunci când sunt asociate cu un telefon din seria Galaxy S24. Deocamdată, aceasta pare să fie singura serie compatibilă cu aceasta, dar ar putea trece și la altele în viitor. Actualizarea a fost observată în India, dar ar trebui să se extindă în alte regiuni în următoarele săptămâni.

Cu Live Translate, puteți primi o traducere a apelurilor în timp real pe ecran în timp ce utilizați Samsung Buds. Cu toate acestea poate fi necesar să descărcați un pachet lingvistic suplimentar pentru a accesa anumite limbi.

Potrivit Atlasului Limbilor Mondiale UNESCO, 64 de limbi sunt în pericol critic și au doar 1 sau 2 vorbitori. Njerep (Camerun) este una dintre cele mai rare limbi, o limbă separată de limba normală. Doar cinci vorbitori nativi o vorbesc fluent.

La evenimentul Samsung Unpacked din ianuarie, compania a dezvăluit mai multe noi funcții bazate pe AI sub numele de Galaxy AI, inclusiv Live Translate. Au fost prezentate Circle to Search, Note Assist, Photo Assist și altele. Dar nu toate dispozitivele Samsung sunt eligibile pentru a le primi. De exemplu, seria Galaxy S22 nu este, în ciuda faptului că are același cip ca S23 FE. Cu toate acestea, sunt șanse ca alte telefoane să primească funcțiile.

Dacă doriți să puneți mâna pe beneficiile AI, un model din seria Galaxy S24 rezolvă problema. Galaxy S24 Ultra are tot ce vă doriți și mai mult decât vă doriți. Nu se limitează doar la funcțiile AI.