Un nou set de căști wireless Samsung Galaxy Buds sunt în lucru

225
Un nou set de casti wireless Samsung Galaxy Buds sunt in lucru
Sursa foto: sammobile.com

Înainte de evenimentul Galaxy Unpacked de la Seul au fost informații că Samsung va lansa pe teren propriu și un nou set de căști wireless. Dar evenimentul de lansare, oricât de interesant a fost, i-a lăsat pe unii dintre noi să ne dorim mai mult. Ne referim aici la căștile Samsung Galaxy Buds care nu au mai fost lansate.

Chiar dacă cele mai recente telefoane pliabile Samsung, ceasuri inteligente și tablete de ultimă generație au furat lumina reflectoarelor pentru o vreme, acum ne gândim iarăși aceste căști, dar și la Galaxy SmartTag 2 sau ceva delicatese cu terminația FE. În ceea ce privește un nou set Samsung Galaxy Buds, se pare că este pe drum.

Noi căști Samsung Galaxy Buds vor fi lansate în acest an sau la anul

Potrivit SamMobile, se pare că Samsung lucrează într-adevăr la o nouă pereche de căști wireless. Numele oficial este necunoscut, dar GalaxyClub a descoperit că numărul de model al acestor noi căști este SM-R400N. Noile căști Galaxy, momentan nu știm ce nume vor purta, vor fi lansate cândva anul acesta sau poate anul viitor.

Există puține informații despre aceste căști, dar numărul de model SM-R400N ar putea conține câteva indicii. Căștile Galaxy Buds 2 Pro, lansate în 2022, au numărul de model SM-R5xx. Între timp, setul Galaxy Buds 2 lansat în 2021 poartă numărul de model SM-R177. Prin urmare, schema de numerotare a Samsung sugerează că viitorul SM-R400N ar putea să nu fie lansat sub marca „Pro” sau ca o continuare directă a Galaxy Buds 2 Pro.

Căștile Beats Pro de Dr. Dre X Graff sunt cele mai scumpe căști din lume. Sunt căști supraear, design închis, cu fir și costă 750.000$. Au 123 de carate de diamante și 3,5 carate de rubine montate în platină de către un bijutier britanic.

În orice caz, numărul modelului sugerează că viitoarele căști vor fi superioare majorității versiunilor anterioare. În acest fel speculăm că ar putea fi puțin mai ieftine decât Galaxy Buds 2 Pro. Dacă ar fi să ghicim, am spune că aceste căști viitoare pot fi numite „Plus”, „Live”, „FE” sau „Buds 3”, mai degrabă decât „Pro”.

În ceea ce privește momentul în care Samsung va lansa aceste noi căști, e liber fiecare să ghicească data. Mai concret, momentan nu știm o dată de lansate. Cu toate acestea, nu este greu de imaginat că vom primi noile căști Samsung Galaxy Buds alături de Galaxy S23 FE (posibil însoțit de Galaxy S23 FE+) înainte de sfârșitul anului 2023.