O apariție inedită în gama căștilor wireless Samsung: Galaxy Buds FE

206
Galaxy Buds FE - Fan Edition
Sursă foto: GalaxyClub

Încă înainte de evenimentul Galaxy Unpacked din august se zvonea că Samsung va lansa și un nou set wireless Galaxy Buds. Evenimentul a trecut și acest lucru nu s-a întâmplat. Acum zvonurile au reapărut, este vorba că noile căști vor fi lansată în această toamnă. Dar, surpriză, acum am aflat oficial cum se vor numi noile căști ale companiei: Samsung Galaxy Buds FE. A apărut manualul căștilor Bluetooth de unde am aflat totul despre ele. Există șanse mari ca lansarea să aibă loc în același timp cu Samsung Galaxy S23 FE.

Se știa că Samsung lucrează la noi căști cu numărul de model SM-R400N. Exact acestea se găsesc deja pe site-ul sud-coreenilor. Mai exact, manualul este cel care confirmă deja toate detaliile, potrivit GalaxyClub. Există deja câteva pagini de asistență pentru SM-R400N pe site-urile Samsung. În Germania puteți descărca deja manualul în limba engleză. De exemplu, site-ul Samsung Germania numește căștile direct pe nume: Galaxy Buds FE.

Un preț probabil de 120 – 150 de euro pentru Galaxy Buds FE

Pe lângă tot felul de imagini care arată viitoarele căști Galaxy Buds FE, carcasa de încărcare și vârfurile mugurilor, vedem și funcțiile pe care le au noile căști. Nu există surprize – aceasta este o varianta Fan Edition, care se bazează pe modelele existente. Există o anulare activă a zgomotului și puteți lăsa să treacă zgomotul ambiental dacă doriți.

Sursă foto: GalaxyClub

Conform imaginilor, căștile au două microfoane. Cu toate acestea, asta nu spune chiar totul. Samsung Galaxy Buds 2 Pro, de exemplu, are trei, deși acest manual arată doar două. Nu aflăm încă detalii despre difuzoare din acest document. Nici capacitățile diferitelor baterii – în carcasă și căștile în sine – nu sunt dezvăluite. Designul este deosebit de interesant. Buds FE par familiare, dar par să aibă un touchpad bine marcat. Asta face ca operarea căștilor fie foarte plăcută.

Primul touchpad a fost dezvoltat de George E. Gerpheide în 1988 și cunoscut sub numele de „Trackpad” Touchpad-urile moderne folosesc capacitatea electrică pentru a determina poziția unui obiect (de exemplu, un deget) pe suprafața pad-ului.

Inițial, ne-am gândit că Galaxy Buds FE ar putea debuta cu seria Galaxy S24. Faptul că Samsung pune deja pagini de asistență cu manual online indică o lansare mult mai devreme. Noile căști Samsung ar putea debuta cu Galaxy S23 FE, ale cărui prime pagini de asistență au fost recent descoperite. Nu știm momentan un preț, dar mizăm pe unul cuprins între 120 și 150€, dar asta nu este altceva decât o speculație. Așteptăm dezvăluirea și lansarea oficială și informațiile despre preț de la Samsung însuși.

Samsung va marca două premiere în acest an ca noi modele. Va lansa un model „Plus” în gama de tablete mid-range: Samsung Galaxy Tab S9+ și un model de căști FE: Samsung Galaxy Buds FE.