Căști wireless Samsung Bean cu dedicație pentru fitness

718
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung Electronics a lansat anul acesta seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. În același timp cu aceste telefoane a fost prezentat și setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds+. Noile căști Samsung ar trebui să ofere o experiență audio mai bogată, datorită difuzoarelor dinamice cu 2 căi. Este posibil ca Samsung să anunțe în curând un nou tip de căști wireless, conform unei cereri recente pentru o nouă marcă comercială. Este vorba de Samsung Bean.

Gigantul sud-coreean a înregistrat marca comercială Samsung Bean. Este vorba despre căști wireless cu senzor încorporat și ghid de fitness pentru antrenamente. Este posibil ca numele Samsung Bean să se refere la designul căștilor: în care „Bean- fasole” înseamnă „bobul de fasole” pe care îl puteți pune în urechi.

Samsung Bean, căști wireless cu software pentru un ghid de fitness

La 2 martie 2020, Samsung Electronics a solicitat o marcă comercială în Europa la EUIPO pentru marca „Bean”. Cererea este clasificată în clasa 9, cu următoarea descriere: seturi wireless portabile pentru urechi, formate în principal dintr-un player MP3; căști wireless care încorporează un senzor pentru a detecta dacă setul cu cască este pornit sau oprit; set cu cască wireless care încorporează software pentru furnizarea unui ghid de fitness; căsti wireless care încorporează software pentru măsurarea distanței, vitezei, timpului, modificărilor ritmului cardiac, nivelului de activitate, caloriilor arse; căști.

Descrierea arată că este o cască wireless cu senzor încorporat care poate detecta dacă mugurii (boabele de fasole) sunt porniți sau opriți. Se vorbește și despre un ghid de fitness și un software pentru măsurarea distanței, vitezei, timpului, modificărilor ritmului cardiac și a caloriilor arse pe Samsung Bean.

LetsgoDigital este un site cu sediul în Olanda fondat în 1999. Este o echipă de profesioniști și acest lucru permite ca specialiștii săi să fie realiști în tot ce publică pe site. Nu este afiliat Samsung, este complet independent și nu este afiliat nici unui alt producător sau furnizor. Un site de mare încredere!

Samsung a lansat mai multe modele de căști pentru fitness

Samsung a introdus anterior mai multe seturi de căști cu dedicație pentru fitness, conform prietenilor noștri de la LetsgoDigital. Un exemplu este setul de căști Samsung Gear IconX din 2016. Apoi, în 2018, a fost introdus un nou model. Spre deosebire de Galaxy Buds+, căștile Samsung Gear IconX sunt impermeabile și sunt certificate cu standardul IP67. Au și o capacitate de stocare de 4GB încorporată și există o detectare automată a antrenamentului. Așteptăm ca viitoarele variante de Samsung Galaxy Buds să vină cu certificare IP67 sau mai mare.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă Samsung Bean va avea și certificare contra apei și prafului. Este posibil ca noile căști să fie plasate sub umbrela Galaxy. La fel s-a întâmplat cu ceasurile inteligente Samsung Gear au fost redenumite Galaxy.

SURSĂLetsgoDigital