Ce smartphone Samsung merită să cumperi în prima parte a lui 2019

1068
Doriți să cumpărați unul dintre cele mai bune smartphone-uri Samsung în prima parte a lui 2019, trebuie să vă spunem că nu este o alegere tocmai ușoară și este dificil de orientat între atâtea smartphone-uri Samsung. Acest mic ghid vă va ajuta să alegeți cel mai bun smartphone al producătorului sud-coreean în funcție de așteptări, nevoi, dar mai ales în funcție de bugetul de care dispuneți. Samsung este producătorul numărul 1 pe piață, datorită unei game extinse de produse sub toate aspectele. Este dificil de ales un telefon Samsung bun pentru că toate sunt bune! Astăzi, oamenii doresc un Samsung pentru că este un Samsung! Și aici intră absolut totul. Calitate, fiabilitate, design, caracteristici și putem continua cu tot ce ține de un smartphone. Gigantul tech răspunde cu vârf și îndesat acestei cereri din partea cumpărătorilor, conform PhonAndroid. Datorită acestui ghid, veți putea să vă orientați perfect așteptările în funcție de buget.
Cele mai bune smartphone-uri premium Samsung
Samsung Galaxy S10 / S10 Plus. Cel mai bun telefon de pe piață la un preț respectabil. Samsung Galaxy S10 este unul dintre smartphone-urile premium de top din 2019. Disponibil în mai multe variante, noi aici vorbim doar de două variante S10 și S10 Plus. Cele două dispun de un ecran Dynamic AMOLED Infinity-O cu gaură. Totuși nici o crestătură, lucru ce va încânta pe cei care sunt alergici la modul impus de Apple cu iPhone-ul său. Sub capotă, există un excelent procesor Samsung Exynos 9820 sprijinit de 6 / 8 GB sau 12 GB de RAM în funcție de versiune. O altă caracteristică nouă: un cititor de amprentă cu ultrasunete sub ecran. Ca de obicei, Samsung a îmbunătățit și camerele foto. Samsung Galaxy Note 9. Cel mai versatil smartphone. Note 9 este cel mai scump smartphone din această selecție, dar este cel mai complet și cel mai puternic. De fapt, este încă fără discuții cel mai bun smartphone Android al momentului. Mate 20 Pro de la Huawei nu se apropie de el. Cu un stylus S-Pen mult îmbunătățit compatibil cu Bluetooth, vă permite să controlați smartphone-ul de la distanță. Este dificil să-i găsiți puncte slabe dacă aveți bugetul necesar să-l cumpărați. Un pariu sigur câștigător! Un telefon puternic, orientat spre productivitate și jocuri, Note 9 este echipat cu 8 GB de memorie RAM, Exynos 9810, o mare baterie de 4000 mAh, care asigură o viață excelentă. Are un sistem de răcire cu apă ce ajută la menținerea performanței fără ca telefonul să se încălzească la utilizare intensă și jocuri. Un excelent și frumos ecran  Infinity AMOLED cu dual-camera de 12 MP, o camera cu diafragmă variabilă f / 1,5 până la f / 2 , 4 + 12 MP (f / 2,4) în spate. Excelent!
Seria Galaxy S9, foarte bună prin prisma raportului specificații / preț
Samsung Galaxy S9 și S9 Plus. Două smartphone-uri foarte bune ca performanțe au fost prezentate de Samsung la MWC 2018. O dezvoltare cu evoluție excelentă pentru Galaxy S8 / S8 Plus lansate în 2017. Au ecran Infinity AMOLED și performanțe foarte bune. Cu toate acestea, smartphone-ul Galaxy S9 diferă de predecesorul său. Seria S9 dispune de cameră cu deschidere variabilă, difuzoarele stereo frontale. Are Intelligent Scan (combină recunoașterea facială și scanarea irisului) și un senzor de amprentă digitală mutat sub senzorul camerei foto. Smartphone-ul beneficiază, de asemenea, de emojis 3D în realitatea augmentată. Merită cumpărat un Galaxy S9 sau Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy A9 (2018). Telefon cu patru camere foto la spate! Samsung a surprins pe toată lumea prin anunțarea acestui smartphone. Acesta iese în evidență printr-un element principal: Galaxy A9 (2018) este echipat cu un senzor foto cvadruplu. Este primul dispozitiv de pe piață care oferă o astfel de caracteristică, deși este un dispozitiv mid-range și non-premium. Pentru a însoți camera principală, mai există un senzor dedicat profunzimii câmpului, o cameră cu unghi larg și una cu zoom optic. Galaxy A9 are un ecran Super AMOLED Full HD de 6,3 inch cu raport de aspect 18,5: 9. Procesorul Snapdragon 660 este însoțit de 6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare, extensibil până la 512 GB și o baterie de 3.720 mAh. Rulează pe sistemul de operare Android 8 Oreo.
Un smartphone mai mult decât premium din gama mid-range
Samsung Galaxy A8 (2018). Un smartphone mid-range premium. Galaxy A8 este primul smartphone Samsung din gama mijlocie, echipat cu un afișaj Infinity foarte asemănător cu cel al modelului Galaxy S8, în ciuda diferențelor mai mult decât evidente. Scopul companiei Samsung cu acest smartphone este de a oferi cele mai noi inovații ale sale la un preț mai mult decât rezonabil. Pentru prețul plătit pe acest telefon mid-range, vă veți bucura de multe caracteristici demne de un model premium. Apreciem în mod deosebit camera foto frontală dublă, care va încânta iubitorii de autoportrete și frumosul său display AMOLED. Foarte diferit de modelele anterioare din gama Galaxy A, ceva în genul lui Galaxy A5 (2017). Dacă doriți să vă bucurați de un telefon bun de la Samsung la un preț acceptabil, vă sfătuim să vă orientați spre acest Galaxy A8 (2018).

Samsung Galaxy A6 Plus. Un smartphone Samsung cu mare autonomie. Destul de similar cu modelul Galaxy A8, Galaxy A6 Plus are componentele cele mai bune de la Samsung, dar le oferă la un preț mai mic pentru a concura cu rivalii chinezi, Xiaomi și Huawei / Honor. În segmentul său de piață, smartphone-uri la mai puțin de 400 de euro, este foarte bun. Dar Galaxy A6 Plus este în mod special un campion al autonomiei și reprezintă o soluție ideală pentru utilizatorii pentru care acest punct este unul dintre cele mai importante atunci când cumpără un smartphone. Panoul de 6 inch AMOLED de pe Galaxy A6Plus  nu face excepție de la calitatea ecranelor produse de gigantul sud-coreean.
Smartphone Samsung pentru cei cu buget redus
Samsung Galaxy J6 (2018): Un Samsung pentru bugete mici. Este un model disponibil pentru mai puțin de 200 de euro. Galaxy J6 (2018) reprezintă o alternativă interesantă pentru utilizatorii care doresc o utilizare de bază a smartphone-ului. Dacă nu aveți nevoie de cele mai recente inovații din punct de vedere tehnologic, acest telefon este foarte bun. Și, de ce să nu recunoaștem, de cele mai multe ori folosim doar funcțiile de bază ale telefonului. Samsung are pe acest telefon un ecran de 5,6 inch, mai mare decât ceea ce se găsește de obicei la acest preț. Rețineți, de asemenea, o autonomie care vă va permite să treceți peste o zi intensă fără probleme, rezoluția de 720 x 1480 pixeli a ecranului ajutând la acest lucru. Pe scurt, dacă nu aveți un buget pentru gama de smartphone-uri Galaxy A sau Galaxy S, acest Galaxy J6 (2018) va fi foarte potrivit.