Care sunt cele mai populare smartphone-uri high-end din Franța?

1031
Sursa Foto: bfmtv.com

Pentru a avea informații relevante și sigure despre cele mai dorite smartphone-uri high-end și nu numai, cel mai bine este să vă bazați pe datele furnizate de site-urile de comparare a prețurilor. Platforma Idealo a publicat clasamentul celor mai populare cinci telefoane mobile din Franța. Samsung cu smartphone-urile sale domină categoric acest top.

Ce modele de smartphone-uri sunt cele mai populare în Franța? Comparatorul de prețuri, site-ul Idealo, a răspuns la această întrebare emițând un comunicat. Datele au fost transmise de BFM TV, un canal TV din Franța, potrivit PhonAndroid. Aflăm de aici care sunt telefoanele mobile cele mai căutate pe platforma Idealo și veți vedea că top-ul rezultat nu lasă loc de interpretări.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S9 foarte apreciat de francezi

De la începutul anului 2019 până acum, Samsung Galaxy S9 este cel mai căutat smartphone pe Idealo. Niciun smartphone din seria Galaxy S10 nu se află în top 5, dar nu este deloc surprinzător. Seria Galaxy S10 nu a fost disponibilă în primele două luni ale anului și nu a putut puncta suficient în acest clasament. Mai jos aveți primele cinci poziții din acest clasament, dominat categoric de gigantul high-tech sud-coreean.

Galaxy S9 și Galaxy S8 sunt cu mult înaintea celorlalte smartphone-uri clasate în primele cinci locuri. Celelalte trei modele citate sunt căutate de aproape două ori mai puțin decât cele două. Surprinzător lipsește numărul doi mondial Huawei. Producătorul vinde cu siguranță o mulțime de smartphone-uri, dar ofertele sale în high-end nu satisface francezii.

Idealo este un serviciu de comparare a prețurilor lansat în Germania în anul 2.000. Sediul central se află în Berlin, Germania. Site-ul Idealo permite utilizatorilor să compare prețurile pentru o gamă de produse de la sute de magazine. Idealo este prezent în Germania, Spania, Franța, Marea Britanie, Italia și Austria.

Samsung și Apple rămân campionii incontestabili ai smartphone-urilor high-end. Huawei, în ciuda succesului gamei sale P și Mate, nu se poate ridica la nivelul de calitate și competivitate a celor două. La nivel de high-end Huawei este de nișă. Compania chineză vinde multe telefoane din gamele entry-level și mid-range, dar atât.

În 2018, în același clasament realizat tot de Idealo, Samsung a avut tot patru smartphone-uri în top 5. În 2018 foarte popularul Samsung Galaxy S7 a depășit modelele Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy A5 (2017). Numai Apple iPhone X a fost un intrus în acest clasament în care Samsung a făcut și atunci legea.