Celebrități și noile dispozitive apar în noul clip Galaxy Unpacked 2020

605

Numai este nici un secret ce vom vedea la Samsung Galaxy Unpacked pe 5 august. Cele șase dispozitive sunt Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+, Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live. Nu prea există lucruri pe care să nu știm despre ele, doar dacă Samsung ne va face o surpriză. Au fost cantități imense de informații în ultimele săptămâni.

Dar acest lucru nu înseamnă că nu suntem pregătiți să urmărim ce oferă Samsung oficial. Chiar dacă Galaxy Unpacked este la o zi distanță, compania a lansat un scurt clip video în care apar dispozitivele ce vor fi lansare alături de mai multe celebrități. O transmisie oficială a evenimentului va începe la ora 10 dimineața ora locală, pe 5 august. Puteți urmări desfășurarea evenimentului pe Samsung Global Newsroom și Samsung.com.

Multe celebrități în clipul oficial Samsung

Primul clip oficial al companiei pentru acest eveniment ne-a oferit o privire asupra dispozitivelor care urmează să fie lansate. Acum Samsung a lansat un al doilea clip oficial pentru Galaxy Unpacked unde vedem pe Galaxy Z Fold 2, Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3.

Clipul este menit să tachineze Noile Experiențe Samsung. În acesta apar mai multe celebrități, inclusiv Myth, Khalid și membri ai super-grupului K-pop BTS. Apare chiar și TM Roh, șeful Samsung Mobile, pentru a da mai multă importanță evenimentului.

Clipul începe cu o invitație de a explora noile experiențe mobile, conform SamMobile. În final apare un mesaj „Welcome to the Next Normal – Bine ați venit la Următorul Normal”. Acest fragment de text pare să fi fost ales cu atenție. Nu numai că invită oamenii să se pregătească pentru un nou standard în industria de telefonie mobilă, dar le amintește fanilor brandului că, pentru prima dată în istoria Samsung, Galaxy Unpacked 2020 va fi desfășurat exclusiv online fără o aglomerație fizică și reprezentanți media.

Khalid Donnel Robinson (născut la 11 februarie 1998) este un cântăreț și compozitor american. Pe 20 aprilie 2019, Khalid a intrat în istorie. A devenit primul și singurul artist care a ocupat întregul top 5 al săptămânalului Billboard R&B Songs.

Această decizie de a crea un eveniment virtual Galaxy Unpacked a fost luată ca urmare a pandemiei COVID-19. Dar există șanse ca lucrurile să nu fie niciodată la fel, chiar și atunci când nu vom mai avea nevoie să promovăm distanțarea socială. Primul eveniment de lansare virtuală al Samsung ar putea avea un succes atât de mare încât compania ar putea să nu revină niciodată la formula tradițională. Doar timpul ne va spune cum va fi. Până atunci, așteptăm cu nerăbdare Galaxy Unpacked 2020 și sperăm că va fi un succes.