Tot mai multe certificări obținute de seria Galaxy S23

244
Tot mai multe certificari obtinute de seria Galaxy S23
Sursa foto: sammobile.com

Toți ochii sunt acum îndreptați spre seria Galaxy S23, care este de așteptat să fie lansată la începutul anului viitor. Specificațiile telefoanelor emblematice de ultimă generație ale Samsung s-au scurs deja. Acum, firma sud-coreeană trece printr-o rundă de certificări necesare înainte ca lansarea oficială să aibă loc.

Bateriile tuturor celor trei telefoane din serie au fost deja certificate în Coreea de Sud. Acum, Galaxy S23 (SM-S911B/DS), Galaxy S23+ (SM-S916B/DS) și Galaxy S23 Ultra (SM-S918B/DS) au primit certificarea BIS în India. Toate cele trei telefoane sunt listate în baza de date BIS, pregătindu-se pentru lansarea pe piața indiană, potrivit SamMobile. La fel ca anul trecut, indienii vor avea acces la modelele emblematice Samsung Galaxy cu procesorul Snapdragon.

Seria Galaxy S23 cu baterii mai mari și rame mai subțiri

Samsung nu aduce multe schimbări cu seria Galaxy S23. Modelele Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor avea rame puțin mai subțiri și baterii mai mari. Am văzut deja randări cu aceste două telefoane. Ele vor continua să folosească aceeași configurație de cameră de 50+12+10 megapixeli văzută pe omologii lor din seria Galaxy S22. De asemenea, vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, care va fi lansat în scurt timp de compania americană. Alături de procesor vom găsi 8GB de memorie RAM și 128/256GB stocare, potrivit SamMobile.

Galaxy S23 Ultra va folosi o cameră principală mai mare cu o rezoluție fenomenală 200MP. Se pare că va avea cea mai bună calitate a imaginii și video de pe piață în condiții de lumină scăzută. De asemenea, s-a zvonit că seria Galaxy S23 va avea o cameră selfie echipată cu OIS, iar Galaxy S23 Ultra ar putea avea avea un mod video „Ultra Stabilization”.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Atât Samsung Galaxy S23 (SM-S911U) obișnuit, cât și Galaxy S23 Ultra au apărut pe Geekbench în urmă cu câteva săptămâni. Cu excepția literei „U” din urmă, numărul de model de pe platforma de referință Geekbenck este același regăsită și în listarea de pe site-ul BIS. Sistemul de operare Android 13 însoțit de interfața Samsung One UI 5.0 va fi din cutie pe toate modelele din seria Galaxy S23.