CES 2021: Samsung arată extratereștrii care lucrează din greu în culise

498

Samsung se pregătește pentru lansarea unor noi serii de produse peste câteva zile. Gigantul tech va lansa inclusiv smartphone-uri, televizoare, căști fără fir și electrocasnice. Compania a dezvăluit deja data anunțului seriei Galaxy S21 și prima privire asupra noilor sale tehnologii de afișare. Acum, Samsung a publicat un videoclip oficial al evenimentului CES 2021.

CES 2021 va fi un eveniment organizat online. În videoclipul pentru CES 2021 al companiei Samsung vedem doi angajați vorbind despre pregătirea pentru următorul mare eveniment al companiei. Unul dintre acești angajați este Sebastian Seung, președinte și șef Samsung Research. În timp ce se uită în laborator, vede o grămadă de extratereștri care lucrează din greu la tehnologiile de nouă generație. În timp ce acei extratereștri încearcă să se ascundă, Sebastian nu îl lasă pe celălalt angajat să se uite în laborator și spune că pregătirea pentru CES 2021 merge extrem de bine.

Nou produse electrocasnice Samsung la CES 2021

De mai mulți ani Consumer Electronics Show a fost organizat la începutul anului la Las Vegas. A fost un excelent prilej pentru Samsung de a anunța noi produse electrocasnice. Acum gigantul tech a anunțat că își va prezenta frigiderul BESPOKE actualizat și noi mașini de spălat și uscătoare cu inteligență artificială. Consumer Electronics Show – CES 2021, care va avea loc online de luni 11 ianuarie până joi 14 ianuarie 2021. Luna trecută Samsung a anunțat că mai multe inovații de produse și servicii au primit premii CES Innovation Awards 2021. Vedeți pe I❤️Samsung ce produse Samsung au fost premiate cu Innovation Awards 2021.

Frigiderul BESPOKE și mașinile de spălat și uscătoarele cu AI, marca Grande AI, fac parte din Proiectul Samsung Prism. Acest proiect își propune să reflecte stilul de viață al consumatorilor și să le ofere produse personalizate conform dorințelor utilizatorilor. Samsung speră că aceste aparate personalizabile să înregistreze vânzări rapide în SUA și Canada după CES 2021. Mașinile de spălat și uscătoarele vor fi lansate în SUA în februarie iar frigiderele BESPOKE în martie. Aceste produse vor vândute și în Canada din a doua jumătate a anului, a spus Samsung.

Las Vegas este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Farmecul orașului a făcut ca acesta să fie scena pentru foarte multe filme și seriale, pe lângă Miss Univers 1991, 1996, 2010, 2012, 2015 și 2017.

Cu videoclipul său, gigantul tehnologic sud-coreean încearcă să tachineze modul în care compania lucrează din greu la tehnologiile de nouă generație. Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie și noile televizoare QLED 4K și 8K împreună cu noua sa gamă de televizoare MicroLED. Compania va dezvălui, de asemenea, noua gamă de laptopuri pentru 2021, conform SamMobile. Puteți urmări evenimentul Samsung CES 2021 în direct pe site-ul companiei pe 11 ianuarie.