CES Innovation Awards 2021: 44 de premii pentru Samsung

565
CES Innovatoon Awards 2021 44 de premii pentru Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că 44 dintre noile sale inovații de produse și servicii au primit premii CES Innovation Awards 2021, inclusiv patru premii Best of Innovations, de la Consumer Technology Association (CTA). Premiile prestigioase recunosc designul și ingineria remarcabile în tehnologia de ultimă oră și sunt la categoriile care acoperă dispozitive mobile, streaming, jocuri, accesibilitate și sustenabilitate, printre altele. Premiile subliniază moștenirea Samsung în dezvoltarea de inovații semnificative care propulsează atât industria, cât și societatea.

Anul acesta, Galaxy Note 20 5G / Note 20 Ultra 5G și Galaxy Buds+ BTS Edition au câștigat „Best of Innovation”. Câștigătorii CES Innovation Awards 2021 se întind pe o gamă largă de categorii, inclusiv accesibilitate; Accesorii pentru computer; Hardware și componente pentru computer; Imagistică digitală / fotografie; Tehnologii încorporate; Fitness și sport; Căști și audio personal; Sănătate și wellness; Electrocasnice; Sisteme AV componente și accesorii; Dispozitive și accesorii mobile; Smart Home; Aplicații software și mobile; Streaming; Durabilitate; Articole portabile și afișaje vizuale.

Premiile CES Innovation Awards 2021 sunt sponsorizate de CTA, proprietarul și organizatorul CES. Consumer Electronics Show 2021 va fi primul eveniment complet digital al organizației și va avea loc în perioada 11-14 ianuarie. În plus, Samsung va susține o conferință de presă virtuală la CES pe 11 ianuarie la ora 9:00 ET. Aceasta va fi transmisă în direct pe Samsung Newsroom și Samsung.com.

Produsele Samsung premiate la CES Innovation Awards 2021

Best of Innovation: Headphones & Personal Audio. Samsung Galaxy Buds+ BTS Edition – Un premiu CES Innovation Awards 2021 pentru cea mai bună inovație. Galaxy Buds+ BTS Edition oferă sunet de calitate studio pentru ascultătorii de muzică de pretutindeni. Cu sunetul de la AKG și un sistem inovator de boxe bidirecționale, utilizatorii se bucură de un sunet clar și un bas profund. Tehnologia de sunet ambiental permite utilizatorilor să aleagă cât de mult zgomot de fundal intră în căști. Au un sistem inovator cu trei microfoane oferă o calitate excelentă pentru apeluri. Aceste căști sunt alimentate de o baterie ce ține pe parcursul zilei și pot genera o oră de încărcare în doar câteva minute.

Best of Innovation: dispozitive mobile. Samsung Galaxy Note 20 5G / Ultra 5G. Seria Galaxy Note 20 5G este cea mai puternică serie Note Samsung de până acum. Funcționează ca un computer și vă permite să jucați ca un profesionist oriunde ați merge. Seria Galaxy Note 20 este echipată cu un afișaj captivant, camere profesionale, procesor rapid, soluții de productivitate de top din industrie și o experiență mai intuitivă de scris cu un S Pen îmbunătățit.

Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 premiate la CES 2021

Eco-Design Award: sustenabilitate. Samsung Galaxy Buds Live – Galaxy Buds Live sunt căștile audio supreme. Combină confortul, designul, stilul sofisticat și tehnologia audio de ultimă oră pe tot parcursul zilei. Aceste căști oferă o experiență de ascultare superioară și sunt echipate cu ANC și un sistem avansat cu trei microfoane. Sunt, de asemenea, printre cele mai ecologice căști de pe piață. Sunt fabricate cu materiale reciclate post-consum și proiectate cu piese interschimbabile care măresc durata de viață a produsului. Îmbunătățiți-vă experiența audio cu Galaxy Buds Live: căști care arată elegant, sună grozav și se descurcă bine în funcție de mediu.

Innovation Honoree: sănătate și bunăstare. Samsung Galaxy Watch 3 este un ceas inteligent versatil care reunește designul de lux, potrivirea ergonomică și o experiență de wellness cuprinzătoare. Construit cu materiale premium și o cadru rotativ elegant, Galaxy Watch 3 se mândrește cu măiestria unui ceas de lux, oferind totuși confort pe tot parcursul zilei.

Acest dispozitiv are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă controla sănătatea. Rămâneți în formă cu urmărirea fitnessului de ultimă generație și antrenamentul de alergare; îmbunătățiți recuperarea cu scorul avansat de somn; monitorizați funcția pulmonară cu citiri VO2 max și oxigenul din sânge (SpO2); și țineți-vă la curent cu sănătatea inimii cu monitorizarea ECG autorizată de FDA.

Premii pentru dispozitive mobile și imagistică digitală

Innovation Honoree: dispozitive mobile și imagistică digitală. Samsung Galaxy Z Flip 5G premiat cu CES Innovation Awards 2021. Samstphone-ul Samsung aduce viteze extrem de rapide smartphone-ului pliabil elegant. Galaxy Z Flip 5G are o balama Hideaway unică, astfel încât dispozitivul să poată rămâne deschis într-o gamă de unghiuri, precum un ecran de laptop – perfect pentru selfie-uri hands-free și chaturi video. Iar cu Flex Mode, afișajul de 6,7 inch (17,02 cm) se împarte automat în două ecrane, astfel încât să puteți vizualiza cu ușurință conținutul din jumătatea superioară a afișajului și să le controlați în jumătatea inferioară.

Innovation Honoree: dispozitive mobile. Samsung Galaxy A51 5G combină puterea conectivității 5G cu inovațiile mobile de care consumatorilor le pasă cel mai mult. Are un afișaj captivant, un sistem de camere multi-obiectiv, baterie de lungă durată și încărcare rapidă. Cu conectivitatea 5G, utilizatorii pot accesa cele mai recente viteze ale rețelei pentru noi experiențe mobile. Jocuri fără probleme, chat video îmbunătățit și streaming de calitate superioară cu acest telefon Samsung. Samsung face 5G mai accesibil, valorificând conectivitatea următoarei generații la o valoare excelentă, asociată cu inovații de vârf pentru echilibrul perfect al noilor caracteristici și accesibilitate.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Este posibil să câștigăm un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru.

Samsung Wireless DeX premiat la CES 2021

Innovation Honoree: aplicații software și mobile: Samsung Wireless DeX – Samsung DeX, o platformă de productivitate exclusivă încorporată în telefoane și tablete Galaxy compatibile, permite utilizatorilor să proiecteze o experiență completă de desktop pe un ecran extern, indiferent unde se află. În 2020, a primit un upgrade major – Samsung DeX este acum wireless, fără a fi nevoie de dispozitive și cabluri. Acum, DeX permite utilizatorilor să se conecteze fără fir prin dispozitive compatibile la televizoare inteligente și monitoare folosind tehnologia Miracast.

Innovation Honoree: Streaming: Samsung TV Plus – Samsung TV Plus este serviciul video Smart TV Samsung. Oferă TV gratuit și acces instant la peste 160 de canale, acoperind știri de top, sport, divertisment și multe altele. Este preinstalat pe toate televizoarele Samsung 2016-2020 și disponibil pentru descărcare gratuită pe anumite dispozitive mobile Galaxy. Milioane de oameni folosesc deja Samsung TV Plus, făcându-l unul dintre serviciile OTT de top de pe platforma Samsung Smart TV. Utilizatorii pot viziona Samsung TV Plus gratuit doar cu o conexiune la internet – fără abonamente, fără carduri de credit.

Samsung The Premiere și Terrace Soundbar premiate

Innovation Honoree: afișaje video și imagistică digitală / fotografie. Samsung Premiere – Premiere LSP9T este primul proiector din lume certificat HDR10+, ultra-short throw (UST). În loc să fie montat la distanță sau montat pe tavan, Premiere poate fi poziționat la câțiva centimetri de perete – și proiectează o imagine de 130 inch (330,2 centimetri). Cu tehnologie triplă laser, calitate a imaginii 4K și luminozitate intensă, Premiere oferă o experiență de vizionare captivantă. Între timp, difuzoarele sale încorporate, cu mai multe canale, oferă sunet de calitate cinematografică cu tehnologia Acoustic Beam. The Premiere oferă o experiență premium de divertisment la domiciliu pe ecran mare, în timp ce se integrează perfect în orice locație.

Innovation Honoree: componente audio / vizuale și accesorii pentru acasă. Samsung Soundbar-ul Terrace – Completând primul televizor în aer liber Samsung, Soundbar-ul Terrace are certificare IP55 pentru rezistentă la intemperii împotriva apei și a prafului și optimizează sunetul pentru o experiență de divertisment în aer liber de neegalat. Bara de sunet elegantă și subțire poate fi montată pe perete sau direct pe televizorul The Terrace. Soundbar oferă un sunet puternic și clar. Oriunde te-ai afla în curte sau pe terasă, nu vei rata o secundă de acțiune. Transmiteți sunet de pe dispozitivele dvs. sau sincronizați televizorul și difuzorul. Tehnologia de anulare a distorsiunilor Terrace Soundbar îl ajută să ofere un sunet de bas profund și clar de la woofer-urile sale încorporate. Sunetul său adaptiv optimizează conținutul scenă cu scenă, făcând vorbirea clară la volume mici.

Memoria eMCP și o soluție de iluminat la interior au primit premii

Innovation Honoree: Hardware / Componente pentru computer. Samsung SmartSSD Computational Storage Drive (CSD) 4TB – Arhitectura centrului de date orientată către consumator necesită transferuri și frecvente mari între CPU, GPU, SSD-uri și RAM. SmartSSD CSD oferă putere de procesare pentru a permite procesarea simultană a unor cantități mari de informații. Bazat pe tehnologia FPGA și PCIe Gen3, SmartSSD CSD oferă performanțe extrem de ridicate, eficiență energetică remarcabilă și fiabilitate de top, pentru aplicații care vizează analiza AI, Big Data și aplicații IoT.

Innovation Honoree: tehnologii încorporate și hardware / componente pentru computer. Samsung uMCP (UFS 3.1 256GB + LPDDR5 12GB) a primit CES Innovation Awards 2021. Este prima combinație de DRAM mobil de 12GB LPDDR5 de clasă 10nm și stocare Flash universală V-NAND 256GB de generație a șasea (3.1). Samsung uMCP reprezintă un pas de conducere din industrie, mai eficient din punct de vedere energetic și o utilizare mai mare a memoriei mobile.

Innovation Honoree: sănătate și bunăstare. Samsung LM283N+, este o soluție revoluționară de iluminat interior. A fost concepută pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească nivelul de melatonină într-un mod similar cu iluminarea naturală. LM283N+ DAY ajută persoanele să obțină un nivel mai ridicat de concentrație, în timp ce LM283N+ NITE permite un somn mai bun, indiferent de culoarea unei lumini. LM283N+ poate fi utilizat în becuri la lămpile de birou sau noptiere existente.