CES 2021: Samsung va lansa noi televizoare la evenimentul virtual

695
Samsung va dezvalui noi televizoare la evenimentul virtual CES 2021
Sursa Foto: via gizmochina.com

Ediția CES 2021 va fi un eveniment virtual, întrucât lumea încă se luptă cu pandemia de coronavirus. Evenimentul de mai multe zile va începe pe 11 ianuarie și se va desfășura până pe 14 ianuarie. Samsung se numără printre producătorii care vor dezvălui noi produse și accentul va fi pus pe noi televizoare.

Prezentarea Samsung la CES 2021 este programată pentru 12 ianuarie și va avea loc între orele 14:30 și 15:00. Se așteaptă ca gigantul electronic să anunțe noi televizoare OLED de 8K și dispozitive conexe. Cu toate acestea, site-ul chinez GizmoChina scrie că Samsung nu va anunța televizoarele OLED Quantum Dot. Chiar dacă aceste televizoare sunt produse de Samsung Display, compania a decis să mai amâne lansarea lor.

La CES 2021 pe lângă televizoare Samsung va prezenta și alte produse

Ne așteptăm ca Samsung să anunțe și alte produse interesante, în afară de televizoare, la CES 2021. La Consumer Electronics Show din acest an am văzut o grămadă de produse interesante lansate de Samsung. Am văzut pe Ballie, un robot de forma unei mingi de tenis, care poate controla aparatele inteligente; Samsung NEON, care este un avatar virtual care poate fi personalizat pentru a îndeplini o varietate de funcții; și Chromebook-ul Galaxy.

Am auzit deja că Galaxy Chromebook 2 este în curs de dezvoltare, deci există șanse ca acesta să fie anunțat la CES 2021. Cu toate acestea, ceea ce nu ne așteptăm să vedem este un smartphone sau, în mod specific, seria Galaxy S21. Știm deja că seria Galaxy S21 va fi lansată în 14 ianuarie.

CES Las Vegas este una dintre cele mai mari expoziții pentru produse electronice de larg consum din lume. Are loc anual în ianuarie, în Las Vegas Convention Center. Primul CES a avut loc în iunie 1967 la New York, din 1998 are loc la Las Vegas.

Zilele trecute Samsung a lansat un televizor MicroLED de 110 inch. Chiar dacă sărbătorile sunt aproape și Samsung vrea să profite de vânzări, credem că CES 2021 era o ocazie mai bună pentru lansare. Probabil noul televizor Samsung va fi prezentat și la CES 2021.

Samsung este pe primul loc în lume în cota de piață la televizoare de peste zece ani, iar CES Las Vegas a fost permanent rampa de lansare pentru noi modele. Anul trecut Samsung a lansat televizorul The Sero și televizorul fără margini Q950TS 8K QLED. Ne așteptăm la o nouă gamă de modele QLED 8K. Credem că vom vedea și noi bare de sunet Samsung anul viitor la CES. Samsung lansează aceste Soundbar-uri alături de noile televizoare high-end.