5 motive pentru a cumpăra un smartphone Galaxy Note 9

1389

Samsung Galaxy Note 9 este oficial începând cu data de 9 august 2018. Fără a aduce modificări revoluționare în Note 9, Samsung aduce câteva noutăți de care trebuie să ținem cont. Telefoanele din gama Note sunt întotdeauna dotate cu cele mai cele recente tehnologii introduse de Samsung. Anul acesta nu putem să nu remarcăm cel puțin cinci noi caracteristici pentru care merită să faceți un efort pentru a cumpăra un Note 9.

A fost de departe cea mai așteptată lansare a unui smartphone din această vară. Evenimentul de la New York, urmărit de mai multe milioane de oameni, a atras atenția tuturor fanilor Samsung, dar și a celor care urmăresc îndeaproape noutățile lansate de gigantul high-tech pe piață.

Chiar dacă cel mai recent smartphone Samsung nu este revoluționar (nu putem cere o revoluție în fiecare an), are multe noi ingrediente care vor face cu siguranță deliciul cumpărătorilor.

Galaxy Note 9 este un amestec între Galaxy Note 8 și Galaxy S9+, rezultând un smartphone mai bun decât amândouă. Așa că găsim designul dreptunghiular specific gamei Note, dar cu unele mici modificări. Sub capotă găsim aproape aceeași fișă tehnică de la Galaxy S9+. Camera este de asemenea identică. Cu toate acestea, Samsung a adus câteva noutăți care fac din Galaxy Note 9 cel mai bun smartphone al companiei, dar și de pe piață în acest moment.

PowerPoint este un program de prezentare, creat de Robert Gaskins și Dennis Austin, la o companie de software numită Forethought Inc. A fost lansat pe 20 aprilie 1987, inițial numai pentru calculatoarele Macintosh. Microsoft a achiziționat PowerPoint pentru 14 milioane de dolari trei luni după ce a apărut.

Iată cinci noutăți și în același timp motive pentru a cumpăra un Samsung Galaxy Note 9:

  1. Un stylus mai elegant și mai bine dotat.

S Pen-ul este cea mai mare caracteristică distinctivă a gamei Galaxy Note. Efectiv transformă complet experiența utilizatorului. Este, de asemenea, unul din motivele pentru care adesea este prezentat de fani ca un argument forte că un Galaxy Note nu poate fi comparat cu nici un alt smartphone. Și le dăm dreptate.

Note 9 include un nou S Pen. Încărcat de tehnologie, acest nou stilou are particularitatea de a putea controla telefonul inteligent de la distanță printr-o conexiune Bluetooth. În mod concret, utilizatorul poate, de exemplu, să controleze un videoclip de la distanță. Pentru profesioniști, stiloul se transformă într-o telecomandă pentru prezentări PowerPoint / Keynote.

Dar cea mai interesantă utilizare pare cea legată de fotografie. Stiloul permite declanșarea unei fotografii de la distanță printr-o singură apăsare a butonului central, perfectă pentru fotografiile de grup, de exemplu. Un plus evident față de tot ce a însemnat S Pen până acum pe telefoanele Note.

  1. Un design ușor revizuit la cererea fanilor Samsung.

Din punct de vedere estetic, Galaxy Note 9 nu are mari diferențe față de Galaxy Note 8. Câteva detalii sunt schimbate dar nu în mod semnificativ. Dimensiunile nu sunt modificate în mod substanțial, conectorii sunt plasați în aceleași locuri. Note 9 este puțin mai lung, mai gros și puțin mai greu.

Pentru a observa diferenția de design dintre Note 9 și Note 8, trebuie să ne uităm la partea din spate a telefonului. Samsung a schimbat complet aspectul și poziționarea senzorilor. În Galaxy Note 9, senzorul foto dual este poziționat orizontal pe partea superioară a telefonului. Scanerul de amprente a fost mutat sub acest modul foto. Anterior, a fost poziționat chiar lângă senzorii foto. La cititorul de amprente aflat pe Note 8 se poate atinge destul de ușor camerele foto.

Fanii au cerut companiei Samsung această modificare și Samsung a rezolvat problema. Un plus evident pentru utilizatori.

  1. Un ecran magnific, garantat fără breton.

Anul 2018 a fost marcat de o tendință la multe companii de a produce telefoane cu „notch”. Aproape toți producătorii de telefoane inteligente au adoptat acest breton, copiind pe Apple, dar Samsung a rezistat pe poziții. Asta nu împiedică pe Samsung să lanseze smartphone-uri cu un raport corp / ecran fenomenal, printre cele mai bune din lume.

Astfel, extraordinarul ecran Infinity Display de pe Note 9 nu este întunecat de nimic, cu atât mai puțin de un breton! A fost votat deja de Display Mate ca cel mai bun ecran existent vreodată pe un smartphone. Formatul este cel mai potrivit pentru diferite utilizări, inclusiv multimedia. Videoclipurile sunt perfect integrate în formatul ecranului lui Note 9, la fel ca diferitele aplicații. Și despre calitatea acestui ecran: este pur și simplu sublim, cel mai bun de pe piață, de departe.

  1. Până la 1 TB de stocare.

Galaxy Note 9 este primul din istoria smartphone-urilor de consum care poate integra până la 1 TB de stocare. Pentru aceasta, trebuie să optați pentru versiunea de 512 GB. Trebuie să adăugați o cartelă microSD de până la 512 GB pentru a ajunge la 1 TB de stocare.

Versiunea standard integrează 128 GB de memorie internă. Prin adăugarea unui card microSD de 512 GB, puteți ajunge la stocarea de 640 GB. Este deja imens pentru un model standard. Cu un astfel de potențial de stocare, Note 9 este ca un mini computer. În plus, Samsung a îmbunătățit funcția DeX pentru a conecta smartphone-ul la un ecran pentru a face un adevărat computer. Cu Note 9, pur și simplu conectați smartphone-ul direct la ecran cu un cablu USB-C / HDMI și gata. Uimitorul depozit de memorie este extrem de util și va încânta posesorii unui astfel de smartphone.

  1. Autonomie de vis.

Problemele legate de bateria lui Galaxy Note 7 se află în spatele acestui uriaș acumulator. Samsung a integrat o baterie de 4.000 mAh, în Note 9. O baterie generoasă și necesară, deoarece ajută la buna funcționare a smartphone-ului. De asemenea, încarcă stylus-ul atunci când este în locașul său.

Primele teste de autonomie sunt mai mult decât concludente, punându-l în fața tuturor concurenților săi. Și totuși, Note 9 are nevoie de multă energie: ecranul său uriaș, procesorul puternic și camera sa cu diafragmă variabilă solicită din plin bateria. Samsung spune că a lucrat la optimizarea software-ului. Rezultatele sunt concludente, Note 9 este un companion foarte durabil, ideal pentru profesioniști și utilizatori de putere.

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai bun smartphone de pe piață. Acesta include toate ingredientele bune din Galaxy Note 8 și Galaxy S9+. Ca un bonus, Samsung a adăugat aceste caracteristici noi pentru un plus important la acest smartphone.

Poate singurul obstacol real în calea achiziționării lui este prețul său, foarte mare, ceea ce îl face un smartphone rezervat pentru elită.

SURSĂPhonAndroid