Comenzi rapide utile pe ecranul de pornire pe telefonul Samsung Galaxy

460
Comenzi rapide utile pe ecranul de pornire pe telefonul Samsung Galaxy
Sursa foto: makeusof.com

Aplicațiile și widget-urile sunt comune pe ecranele Android, dar mulți încă nu cunosc comenzile rapide de pe ecranul de pornire. După cum sugerează și numele, acestea oferă o comandă rapidă către o anumită caracteristică dintr-o aplicație. Majoritatea aplicațiilor au comenzi rapide și sunt destul de subestimate pentru ceea ce oferă. La telefoanele Samsung Galaxy puteți folosi mai multe comenzi rapide de pe ecranul de pornire, iar cele de mai jos sunt foarte utile.

Puteți face telefonul dvs. Samsung Galaxy mult mai ușor de utilizat, punând aceste comenzi rapide pe ecranul de pornire sau pe panourile de margine. În acest ghid, via Makeuseof, vom arunca o privire la cele mai bune 10 comenzi rapide pentru ecranul de pornire din aplicațiile Samsung pe care ar trebui să le utilizați pentru a crește gradul de utilizare al dispozitivului dvs. Galaxy.

Cum să utilizați comenzile rapide de pe ecranul de pornire pe un telefon Samsung Galaxy

Înainte de a începe, să vedem cum să accesăm comenzile rapide de pe ecranul de pornire. Pentru a face acest lucru, apăsați lung pe o aplicație la alegere. Aceasta va deschide un mic meniu de aplicație care conține diferite comenzi rapide – opțiunile sunt specifice fiecărei aplicații. Apăsați lung pe o comandă rapidă să „o ridicați” și plasați-o într-un loc liber de pe ecranul de pornire.

Rețineți că nu toate comenzile rapide sunt vizibile în meniul aplicației, deoarece unele sunt exclusive pentru panoul de margine Tasks – Sarcini. Tasks este unul dintre panourile de margine preinstalate pe dispozitiv și este creat special pentru a stoca comenzi rapide pentru aplicații. Este, fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități de a folosi panourile de margine, având în vedere cât de util este.

1. Comenzi rapide Samsung Internet. Dacă utilizați Samsung Internet în loc de Chrome sau orice alt browser, ar trebui să profitați de comenzile rapide de pe ecranul de pornire. Cele patru comenzi rapide pe care le obțineți cu browserul sunt: Filă nouă, Filă nouă secretă, Vizualizare marcaje și Căutare pe Web. Acestea le considerăm cele mai utile.

În mod implicit, atingerea aplicației Samsung Internet deschide pagina Acces rapid de unde trebuie să atingeți bara de căutare pentru a introduce interogarea. Puteți accelera acest proces prin înlocuirea aplicației cu comanda rapidă Search Web, care deschide instantaneu o nouă filă și tastatura.

Comenzi rapide Samsung Notes și pentru codul QR pe telefoanele Samsung Galaxy

2. Comenzi rapide Samsung Notes. Dacă Samsung Notes este alegerea dvs. de aplicație pentru luarea de note, veți găsi comenzile rapide destul de utile. Acestea includ Type Note, Write With Pen și Record Voice Note. Există, de asemenea, o comandă rapidă numai pentru panoul de margine numită Paint With Brush, care nu este atât de utilă pentru utilizarea de zi cu zi.

Comanda rapidă Type Note este excelentă dacă doriți să notați rapid o dată, o locație, o oră, un eveniment, un nume sau ceva similar. Dar dacă considerați că înregistrarea vocii este mai rapidă, utilizați în schimb comanda rapidă Record Voice Note. Comanda rapidă Write With Pen este grozavă dacă aveți un S Pen, dar nu este la fel de rapidă, deoarece durează o secundă pentru a scoate stylusul din corpul telefonului.

Toate aceste comenzi rapide și multe altele sunt incluse într-un singur widget numit Creare notăCreate Note din aceeași aplicație, dacă vi se pare mai util. Este unul dintre cele mai bune widget-uri Samsung de departe.

3. Scanați comanda rapidă pentru codul QR de către Samsung Pay. Un număr tot mai mare de restaurante, baruri și alte locuri similare au început să folosească suporturi QR pentru a vedea meniuri și a face plăți. Dacă acesta este cazul și în orașul dvs., puteți utiliza comanda rapidă Scan QR de la Samsung Pay pentru a accelera procesul.

Doar pentru un anumit context, Samsung Pay este acum integrat cu Samsung Pass (serviciul de autentificare biometrică al companiei) și redenumit Samsung Wallet. Deci, nu vă faceți griji dacă nu puteți găsi aplicația Samsung Pay în Magazinul Play; caută în schimb Samsung Wallet.

Comenzi rapide pentru Samsung Music și Samsung Voice Recorder

4. Comandă rapidă pentru Samsung Music. Dacă preferați să ascultați melodiile descărcate decât o listă de redare Spotify, s-ar putea să vă placă scurtătura Favorite Tracks din aplicația Samsung Music. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă Adăugate recent pentru a verifica cele mai recente melodii pe care le-ați salvat.

Samsung Music este disponibil și ca un panou de margine care vă permite să faceți aproape tot ce puteți din aplicație. Este mai convenabil și nu ocupă ecranul de pornire.

5. Începeți înregistrarea comenzii rapide de la Samsung Voice Recorder. Există multe motive pentru care ar putea fi necesar să începeți instantaneu înregistrarea vocală pe telefon. Elevii îl pot folosi pentru a înregistra prelegeri, cei care caută un loc de muncă îl pot folosi pentru a înregistra interviuri, artiștii îl pot folosi pentru a înregistra idei noi de cântece, iar noii părinți îl pot folosi pentru a înregistra primele cuvinte ale copilului lor. Acest lucru este mai ușor de făcut cu comanda rapidă Start Recording din aplicația Samsung Voice Recorder.

6. Comandă rapidă pentru fișiere recente de la Samsung My Files. Comanda rapidă Fișiere recente de la Samsung My Files vă arată cele mai recente fișiere salvate pe telefonul dvs. Este destul de util să accesați rapid și să urmăriți documentele pe care le descărcați, capturile de ecran pe care le faceți, fotografiile și videoclipurile pe care faceți clic și meme-urile pe care le salvați. De aici, puteți șterge, muta, copia sau partaja cu ușurință un fișier.

Samsung Telefon și Samsung Gallery

7. Comenzi rapide pentru aplicația Telefon Samsung. Comanda rapidă Apeluri pierdute din aplicația Telefon este utilă din motive evidente. Dar există și o comandă rapidă numai pentru panoul de margine numită Efectuați apeluri, care este poate și mai utilă.

Găsiți și atingeți-l din lista de comenzi rapide, apoi selectați un contact cu care doriți să efectuați apeluri directe. Dacă selectați un contact cu mai multe numere salvate, comanda rapidă va alege automat numărul implicit. Odată setat, atingeți comanda rapidă pentru a apela instantaneu persoana respectivă.

Dacă sunteți curios, puteți adăuga, de asemenea, comenzi rapide pentru aplicații pe ecranul de blocare, în loc să utilizați comenzile rapide pentru telefon și cameră, care sunt setate implicit pe dispozitivele Samsung Galaxy. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung pe care le puteți cumpăra acum!

8. Comanda rapidă la album de la Samsung Gallery. Comanda rapidă Vizualizare album din Samsung Gallery vă permite să mergeți la un anumit album din galeria dvs. pentru acces rapid. Din păcate, este o comandă rapidă numai pentru panoul de margine, așa că nu o puteți pune pe ecranul de pornire, ci o puteți accesa glisând din lateralul ecranului. Indiferent, este foarte util dacă ai tendința de a deschide un anumit album mai des decât altele, cum ar fi Cameră, Descărcări sau Capturi de ecran.

Comenzi rapide pentru capturi de ecran și pentru stângaci

9. Faceți o comandă rapidă pentru capturi de ecran. Pentru a face capturi de ecran, trebuie să apăsați simultan butonul de pornire și butonul de reducere a volumului. Acest lucru este mai lent și mai puțin convenabil decât atingerea unei pictograme de pe ecran. Din fericire, puteți face acest lucru cu comanda rapidă Take Screenshots disponibilă pentru panoul de margine Tasks. Această comandă rapidă nu este dintr-o aplicație, ci din sistemul One UI în sine, așa că nu trebuie să descărcați nimic pentru a o utiliza.

10. Comandă rapidă pentru modul cu o singură mână. La fel ca și ultima, puteți accesa comanda rapidă One-Handed Mode Shortcut din panoul de margine Sarcini. Când vă aflați în modul cu o singură mână, puteți ajusta dimensiunea ecranului la ceea ce vi se pare cel mai confortabil. De asemenea, îi puteți schimba poziția de la dreapta la stânga dacă sunteți stângaci.

Comenzile rapide de pe ecranul de pornire sunt ca cireașa pe tortului aplicațiilor. Sunt rapide, convenabile și ocupă doar o țiglă pe ecranul de pornire, la fel ca aplicațiile. Widget-urile ocupă mult mai mult spațiu în comparație. Desigur, așa cum am văzut mai sus, unele comenzi rapide sunt exclusive pentru panoul de margine Tasks, lucru puțin dezamăgitor, dar sunt totuși utile.

Dacă doriți să faceți mai multe pe telefonul dvs. Samsung, comenzile rapide de pe ecranul de pornire sunt cel mai bun lucru după panourile de margine. De asemenea, ar trebui să verificați comenzile rapide din diverse aplicații Google pentru a maximiza capacitatea de utilizare a dispozitivului dvs.