Acasă Stiri Samsung ofera compatibilitate iOS cu cele mai noi dispozitive purtabile

Samsung ofera compatibilitate iOS cu cele mai noi dispozitive purtabile

0
Samsung ofera compatibilitate iOS cu cele mai noi dispozitive purtabile

Samsung Electronics a anunțat extinderea compatibilității iOS la ultima familie Gear de dispozitive, inclusiv Gear S3, Gear S2 și Gear FIT2.

Începând de astăzi, utilizatorii pot descărca aplicația pe Samsung Gear S pentru Gear S2 și Gear S3 sau aplicația Samsung Gear Fit pentru Gear FIT2 de la Apple App Store.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]iOS este un sistem de operare pentru dispozitive mobile. Are  mai mult de un milion și jumătate de aplicații mobile.[/vc_message]

Samsung Gear S3, Gear S2 și Gear Fit2 funcționează cu sistemului de operare Tizen.

După ce aplicația corespunzătoare este descărcată, utilizatorii vor fi ghidați prin pași succesivi pentru a finaliza asocierea cu dispozitivul compatibil de la Samsung.

În timp ce caracteristicile și funcțiile pot varia în funcție de dispozitiv, utilizatorii iOS vor fi capabili să se bucure de un design atemporal și elegant.

Samsung Gear S3, cetrificat IP68 rezistent la apă și praf, cu GPS, altimetru, barometru și vitezometru, este disponibil în două modele îndrăznețe.

Samsung Gear S3 Frontier, care inspiră o persoană activă, are un design robust, precum și Samsung Gear S3 Classic, oferind un stil elegant, cu echilibrul găsit pe ceasurile de lux.

Samsung Gear S3 este disponibil și în România la un preț de 1600-1700 lei.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a urmări și monitoriza distanța și traseul parcurs, intensitatea alergării, caloriile arse și ritmul cardiac.

Dispozitivele ușor de purtat – wearables – Samsung cu compatibilitate iOS, sunt disponibile în prezent pe piețele în care aceste ceasuri Samsung Gear sunt vândute.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Wearables – tehnologie care se poartă – dispozitive ușor de purtat – faptul că aceste gadgeturi se pot purta nu este cea mai importantă caracteristică a lor, wearable se referă la capacitatea acestor dispozitive de a interacționa cu utilizatorul. Au senzori care monitorizează funcțiile corpului, dispun de procesoare inteligente, de memorie internă și multe altele.[/vc_message]

Serviciile și caracteristicile unor dispozitive Samsung Gear pot fi limitate pentru anumite aplicații iOS.

Funcțiile și caracteristicile pot varia în funcție de regiune sau serviciul furnizorului.