Concept Samsung Galaxy S23 Ultra, culoare aurie și marginile curbate

617

Un videoclip cu viitorul smartphone pliabil Samsung Galaxy S23 Ultra a apărut online. Acest concept vine de la designerul grafic Technizo Concept și se bazează pe scurgerile de informații pe care le-am văzut până acum. Conceptul Samsung Galaxy S23 Ultra are laturi considerabil curbate, dar pare un design realist al viitorului telefon Samsung.

Alte redări de concept Samsung Galaxy S23 Ultra realizate de fani, inclusiv un videoclip, au fost produse de același creator care a prezentat recent așteptatul smartphone-pilot îmbrăcat în alb. De data aceasta, Galaxy S23 Ultra ajunge să strălucească în auriu cu afișajul său curbat. Totuși, zona camerelor foto nu pare la fel de aurie ca aspectul general. Conform colegilor noștri de la Notebookcheck, cel mai probabil așa va arăta, în cea mai mare parte.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S Pen-ul merge mai departe

Destul de recent am văzut alt câteva randări create de Technizo Concept, care au vrut să arate ce ar putea face Samsung cu designul lui Galaxy S23, în special pentru modelul Ultra de top. Acest concept este de fapt o abatere de la aspectul lui Galaxy S22 Ultra, care cu siguranță arată mai sumbru în comparație cu acest aspect mult mai strălucitor al Galaxy S23 Ultra.

În afară de vopseaua aurie pe Samsung Galaxy S23 Ultra, se menționează despre o cameră principală de 200 MP și posibila prezență a procesorului Snapdragon 8 Gen 2. Nu lipsește nici S Pen-ul Samsung care merge mai departe cu acest smartphone emblematic de ultimă generație. Ecranul curbat al lui Galaxy S23 Ultra este chiar mai curbat decât ecranul lui Galaxy S22+. Este posibil ca în realitate să nu fie atât de practic.

Un concept „Youm” cu o margine curbată a ecranului folosită a fost dezvoltat în Galaxy Note Edge, lansat în 2014. A fost primul smartphone Samsung cu o margine curbată. Primul smartphone cu ambele margini laterale curbate este Galaxy S6 Edge.

Technizo Concept a decis să-i dea lui Samsung Galaxy S23 Ultra un pic de denivelare pentru modulul foto spate. Acest lucru ar fi o schimbare uriașă pentru Samsung dacă s-ar inspira din acest concept. În timp ce Galaxy S22 și Galaxy S22+ au un modul ușor proeminent pentru camere, Galaxy S22 Ultra are camerele spate separate, dar ies puțin în afară din capacului. Așteptăm ca seria Galaxy S23 să fie lansată în februarie 2023.