Problema de conectare dintre S Pen și Galaxy S23 Ultra a fost rezolvată

541
S Pen la Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: via hdblog.it

După ce au primit noul telefon Galaxy S23 Ultra unii utilizatori s-au confruntat cu probleme privind conexiunea dintre smartphone și S Pen. Un bug a provocat deconectarea aleatorie dintre S23 Ultra și stylus. În acest fel unii utilizatori au fost nevoiți să trăiască o perioadă de timp cu acetă problemă. Acum lucrurile au întrat în normal.

Când utilizatorii au avut această problemă, trebuiau să introducă S Pen-ul înapoi în slotul lui Galaxy S23 Ultra și să îl scoată din nou pentru a se conecta. Acest lucru s-a dovedit a fi doar o rezolvare de moment a problemei, potrivit colegilor noștri de la site-ul HDBlog. Acum, problema conectării fost corectată de compania Samsung cu actualizarea Air Command 7.1.21.0.

Problema de conectare dintre Galaxy S23 Ultra și S Pen rezolvată

De fapt, Samsung a făcut ca versiunea Air Command 7.1.21.0 să fie disponibilă pe Galaxy Store. Potrivit Samsung, noua versiune Air Command stabilizează conexiunea S Pen. Jurnalul de modificări scrie despre o singură modificare, dar este cea „corectă”. Dimensiunea pachetului de actualizare este de 23,39MB. Noua versiune Air Command 7.1.21.0 stabilizează legătura dintre vârful de gamă Galaxy S23 Ultra și S Pen, stilou care vine standard pe S23 Ultra.

Bagheta magică Samsung are o latență de 2,8 milisecunde și oferă o experiență similară scrierii cu un stilou pe hârtie. S Pen-ul are 4.096 niveluri de presiune pentru luarea de notițe, desen și alte mâzgăleli pe ecran. Stiloul are doar 3,04 grame și este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă. Vă reamintim că stylusul aflat pe S23 Ultra are exact aceleași caracteristici ca S Pen-ul lui Galaxy S22 Ultra.

IP69K este cel mai înalt grad de protecție (Ingress Protection) la apă și praf. Dispozitivele certificate cu IP69K pot rezista la curățarea intensivă cu jeturi de înaltă presiune și o temperatură a apei de până la 80 C° timp de 30 de minute.

Puteți utiliza stiloul pe post de telecomandă. Făcând clik pe butonul lateral sau cu un simplu gest în aer, poți realiza fotografii, poți reda muzică sau videoclipuri, poți schimba diapozitivele de prezentare și multe altele. Distanța operabilă a stiloului este de aproximativ 10 metri de telefon în spațiu deschis.

Repetăm, această problemă a fost reclamată doar de unii utilizatori. Telefonul Galaxy S23 Ultra folosit de noi în redacție nu a avut astfel de probleme. Poate că am fost norocoși, dar nu am avut probleme, nici în timpul review-ului și nici în zilele următoare.