Crypto.com o aplicație de crypto optimizată pentru Galaxy Z Fold

226
Cryptocom o aplicatie de crypto optimizata pentru Galaxy Z Fold
Crypto.com

Anul trecut în luna august, am aflat că Samsung își dezvoltă propria platformă de schimb de criptomonede și că va aduce noul serviciu pe piață în 2023. În timp ce din acest an mai este destul timp, până acum nu am mai aflat nimic despre această intenție a companiei Samsung. Dar, informația apare atunci când nu te aștepți. Recent am aflat că Samsung a dat mâna cu una dintre cele mai importante platforme de schimb de criptomonede, Crypto.com.

Samsung și Cripto.com colaborează pentru a le oferi utilizatorilor o aplicație de criptomonedă care utilizează pe deplin ecranele mari pliabile pe telefoanele inteligente din seria Galaxy Z Fold. Potrivit SamMobile, Crypto.com a anunțat colaborarea cu Samsung pentru a optimiza aplicația sa pentru dispozitivele pliabile Fold.

Cea mai recentă versiune a aplicației lor pentru Android (v3.158.1) va folosi mai bine ecranul pliabil de pe Galaxy Z Fold, Fold 2, Fold 3 și Samsung Galaxy Z Fold 4. Pe acestea se pot afișa mai multe informații simultan, crescând productivitatea utilizatorului și în cele din urmă oferind „capacități îmbunătățite de tranzacționare și analiză”.

Aplicația Crypto.com utilizează mai bine ecranul mare al telefoanelor Fold

Potrivit Crypto.com, noua lor aplicație pe smartphone-urile Galaxy Z Fold va avea multe de oferit. De exemplu, mai multe instrumente și resurse imediat disponibile pe un singur ecran, cum ar fi capacitatea de a compara o serie de jetoane simultan și mai ușor decât pe orice alt dispozitiv mobil. Cea mai recentă versiune a aplicației Crypto.com este live în Play Store. De asemenea, o puteți obține navigând la Play Store -> Pictograma Profil -> Gestionați aplicațiile și dispozitivul -> Actualizați toate.

Criptomoneda este echivalentul în română al termenului englez CryptoCurrency. Este un tip de monedă digitală, virtuală, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Prima monedă digitală descentralizată este Bitcoin-ul, a fost pusă în circulație în 2009.

„Această colaborare cu Samsung va permite utilizatorilor să experimenteze aplicația noastră ca niciodată”. A declarat Eric Anziani, președinte și COO al Crypto.com. „Împreună, Samsung și Crypto.com au optimizat aplicația Crypto.com pentru experiențe pe ecranul mare, profitând de factorul de formă pliabil. Vom aduce un mod mai productiv de utilizare a aplicației pentru tranzacționarea și analiza criptomonedelor”, a adăugat el.

Dacă sunteți pasionat de criptomonede, Samsung oferă și Blockchain Keystore. Aceasta este o aplicație pentru a stoca în siguranță și convenabil parolele private pentru tranzacțiile cu criptomonede. Compania a actualizat recent această aplicație cu mai multe funcții și îmbunătățiri ale UI.