Ce stilouri S Pen puteți folosi pe Samsung Galaxy Z Fold 4?

428
Ce stilouri S Pen puteti folosi pe Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: androidcentral.com

După renunțarea la seria Galaxy Note, Samsung a oferit suport pentru S Pen pentru modelele Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4. Toate aceste au ecrane mari compatibile cu stilourile Samsung. Cele mai noi modele de stilou Samsung sunt S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Răspunsul la întrebarea din titlu: da, puteți folosi ambele stilouri cu Samsung Galaxy Z Fold 4.

Dacă în prezent dețineți sau ați deținut anterior un Galaxy Z Fold 3 sau un Samsung Galaxy S22 Ultra, sunt șanse să aveți Pen-ul de la acele telefoane prin preajmă. Din păcate, nu toate modelele S Pen sunt compatibile cu Samsung Galaxy Z Fold 4. Conform AndroidCentral, puteți utiliza doar un model Samsung S Pen Fold Edition și S Pen Pro cu noul pliabil.

Galaxy Z Fold 4 compatibil cu S Pen Fold Edition și S Pen Pro

Samsung Galaxy Z Fold 4 este un dispozitiv destul de scump în sine și, pentru a înrăutăți lucrurile, stiloul compatibil nu este inclus în cutie. Dacă acest lucru nu este de ajuns, niciun ștecher de încărcare nu este inclus în cutie. Aceasta înseamnă că va trebui să le achiziționați separat, lucru ce generează costuri suplimentare.

Samsung Pen Fold Edition nu costă la fel de mult ca versiunea Pro, așa că este cu ușurință cea mai bună opțiune pentru majoritatea utilizatorilor. Dar, rețineți că modelul Pro mai scump, poate fi folosit cu toate dispozitivele Samsung Galaxy cu suport pentru stylus. Sunt incluse aici inclusiv unele dintre cele mai bune laptop-uri Samsung, cum ar fi Samsung Galaxy Book Flex.

Primul laptop este considerat Epson HX-20, brevetat în iulie 1980. Avea 1,6 kg și un ecran LCD de 120 × 32 pixeli. Durata de viață a bateriei a fost de aproximativ 50 de ore. A avut un preț de 795 de dolari, echivalentul azi a 2.000 de dolari.

Când vine vorba de valoare, poți să iei oricând o husă Samsung Galaxy Z Fold 4 cu locaș pentru stilou. Gigantul high-tech sud-coreean îmbină această nouă husă Galaxy Z Fold cu un Pen Fold Edition, în aceeași culoare cu husa în sine.

Echipat cu cele mai noi componente interne, Samsung Galaxy Z Fold 4 este o bestie în materie de multitasking. Veți pierde multe dintre caracteristicile de bază ale dispozitivului pliabil Samsung dacă decideți să nu cumpărați un stylus.