Cu Wear OS pe Galaxy Watch 4 puteți asculta offline Spotify

486
Cu Wear OS pe Galaxy Watch 4 puteti asculta offline Spotify
Sursa Foto: Spotify

În timp ce Spotify a permis ascultarea offline pe smartphone-uri de ani de zile – și a sosit pe Apple Watches la începutul acestui an – vine în cele din urmă și la ceasurile inteligente cu Wear OS. Va ajunge printr-o actualizare iar proprietarii de Galaxy Watch 4 vor beneficia de acest lucru.

Spotify a tachinat prima dată funcția la Google IO 2021 în luna mai, conform What Hi-Fi, via TechRadar. Actualizarea se lansează în aplicația Wear OS a Spotify în următoarele săptămâni. Astfel descărcarea de muzică offline va fi disponibilă pe smartwatch-ul Samsung, dar și pe alte modele cu Wear OS.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Puteți asculta offline Spotify pe Galaxy Watch 4

Este foarte ușor să faceți acest lucru. La fel ca în cazul aplicației pentru smartphone, în timp ce ascultați o melodie sau un album sau o listă de redare sau podcast, atingeți „descărcați pentru a viziona”. O săgeată verde lângă numele lor va apărea, indicând că sunt stocate local. Smartwatch-urile trebuie să ruleze Wear OS 2.0 sau mai nou pentru a profita de noile funcții. De asemenea, să ruleze cea mai recentă aplicație pentru smartphone Spotify pe receptorul asociat. Cu Galaxy Watch 4 puteți asculta în scurt timp muzică offline de la Spotify.

Deși sunt multe lucruri bune atunci când vine vorba de specificații, nu există prea mult spațiu de stocarea la bord pe un ceas inteligent. O mare parte din aceasta este preluată de sistemul de operare și de aplicațiile preîncărcate. Aceste aplicații ocupă jumătate din cei 16GB cât sunt la bordul lui Galaxy Watch 4, de exemplu. În acest fel fel, diferența ar putea fi utilizată pentru muzică, printre altele.

Suunto este o companie finlandeză fondată în 1936 care produce și vinde ceasuri de sport, computere de scufundare, busole și instrumente de precizie. Are sediul central în Vantaa, Finlanda și peste 300 de angajați.

Este mult mai ușor să descărcați conținut wireless, dar această capacitate a fost adăugată abia recent la ceasurile inteligente. A ajuns mai întâi la ceasurile Apple (atât Tidal, cât și Spotify au inclus caracteristică în actualizările din mai).

Chiar dacă vine la câtva timp după ce funcția a fost adăugată la Apple Watches, este binevenită acum. Mai ales că acum noile Samsung Watch 4 și Watch 4 Classic au fost lansate și rulează Wear OS 3. Deși datele despre lansarea oficială a acestui serviciu nu sunt clare, Spotify a numit Fossil, Mobvoi și Suunto că vor primi în primul rând această actualizare în săptămânile următoare. Apoi în scurt timp vor urma și noile ceasuri inteligente Samsung.