O culoare împrumutată de la telefoane pe seria Galaxy Tab S9

176
O culoare impurmutata de la telefoane pe seria Galaxy Tab S9
Sursa foto: sammobile.com

În timp ce Samsung a lansat tablete în diferite culori în trecut, majoritatea vin în doar două culori. Anul trecut, compania și-a lansat tabletele high-end (cu excepția Galaxy Tab S8 Ultra) în trei opțiuni de culoare. Mai târziu în acest an, compania va lansa seria Galaxy Tab S9 într-o nouă culoare de lux.

Potrivit cunoscutului Roland Quandt, Galaxy Tab S9 Ultra va fi disponibil și în bej, o culoare pe care Samsung nu a adus-o niciodată în gama sa de tablete. Pe Twitter, Roland Quandt nu a specificat modelul, dar „noua tabletă de peste 1.000 USD” ar trebui să fie Ultra. De asemenea, este posibil ca întreaga gamă să primească această culoare.

Seria Galaxy Tab S9 va fi disponibilă și în culoarea bej-beige

Unele dispozitive mai vechi Galaxy Tab au fost disponibile în culorile Gold, Mystic Bronze și Pink Gold. Dar, până acum niciunul nu a fost disponibil în culoarea Bej. Noua culoare bej ar putea fi o idee mai deschis decât auriul, iar seria Galaxy Tab S9 ar putea arăta proaspătă și elegantă în culoarea Beige. Culoarea ar putea arăta asemănător cu Starlight aflată pe Apple iPad Air (2022), potrivit SamMobile.

Seria Galaxy Tab S9 va avea trei modele: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Se pare că toate cele trei tablete vor avea design similar cu predecesorii lor. Cu toate acestea, vor avea un rating IP67 pentru rezistența la praf și apă. Va fi un mare avantaj pentru cei care călătoresc mult sau își petrec timpul pe plajă sau lângă o piscină. Toate cele trei tablete vor folosi procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy și vor avea încărcare rapidă de 45 wați.

Watul este numit după James Watt (1736–1819), inventator, inginer și chimist scoțian din secolul al XVIII-lea. La 29 mai 2009, Banca Angliei a emis o bancnotă de 50 de lire sterline cu chipul lui James Watt, în onoarea acestuia.

În timp ce Galaxy Tab S7 de bază și Galaxy Tab S8 au un afișaj LCD, Galaxy Tab S9 trece la un ecran OLED. Acesta este un upgrade considerabil și excelent pentru cineva care își dorește un ecran OLED fără a cheltui prea mult pe modele superioare. Noile tablete vor fi dezvăluite probabil alături de Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 pe 26 iulie.