În curând opțiunea de culoare Silver pentru Galaxy Note 9

1669

Cea de-a cincea opțiune de culoare pentru Samsung Galaxy Note 9, argintiu, ar putea ajunge în curând pe piață. Mai multe imagini recent scurse online sugerează că va exista o nouă opțiune Silver pentru Galaxy Note 9. Culoarea argintie pentru Galaxy Note 9 va fi probabil în exclusivitate pentru Statele Unite, cel puțin la început.

Galaxy Note 9 vine în prezent în patru culori la nivel global: albastru, negru, purpuriu și cupru metalic.

Când Samsung a lansat Samsung Galaxy Note 9 la începutul lunii august, a anunțat că dispozitivul va veni în patru culori: Ocean Blue, Midnight Black, Lavender Purple și Metallic Copper. Cu toate acestea, conform AndroidAuthority, se pare că va exista și a cincea culoare disponibilă în curând: argintiu.

Două culori sunt disponibile momentan în SUA, Silver va fi a treia.

Cel puțin când va fi lansată, culoarea Silver va fi disponibilă doar pentru clienții din Statele Unite. Momentan în Statele Unite sunt disponibile doar două opțiuni de culoare pentru Galaxy Note 9. Ocean Blue și Lavender Purple, se află deja pe piață, deci culoarea argintie va fi cu siguranță inedită și drăguță.

Site-ul indian MySmartPrice a intrat în posesia unor fotografii cu Galaxy Note 9 în noua culoare argintie. Titlul din articolul de unde provin aceste fotografii este, la fel ca ceea ce vedem, destul de clar: Samsung Galaxy Note 9 Silver.

Argintul face parte, împreună cu aurul, platina, paladiul și iridiul din categoria metalelor prețioase. Este moale, maleabil și ductil, fiind metalul cu cea mai mare conductibilitate electrică și termică. Cel mai mai important producător de argint este Mexic, urmat de Peru și China.

După cum se poate vedea din imagine, celebrul stilou S Pen, care vine cu modelul argintiu al phabletului Samsung Galaxy Note 9 este în ton cu smartphone-ul. Vă reamintim că varianta de culoare Ocean Blue vine cu un S Pen galben. Veți observa, de asemenea, că nuanța argintie de pe Note 9 este foarte asemănătoare cu ediția Arctic Silver a lui Galaxy S8 și S8+. Cu toate acestea, nu știm încă dacă Samsung va numi acestă culoare Arctic Silver sau îi va pune alt nume.

Presupunem că ediția argintie a phabletului Galaxy Note 9 va fi disponibilă atât în ​​variantele de 128 GB, cât și în 512 GB. În același timp, este posibil ca Samsung să lanseze culoarea Silver doar pentru una din cele două variante de memorie. Va trebui să așteptăm până când Samsung va face un anunț oficial cu privire la noua opțiune.