Mai multe culori pe Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6

95
Galaxy Z Flip 6 culori
Sursa foto: via samlover.com

Fără a fi un lucru ieșit din comun viitoarele Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 sunt permanent în știri în ultimul timp. Samsung lucrează în mod activ la pliabilele de șasea generație, în timp ce din diferite surse apar noi zvonuri despre aceste telefoane.

Ambele pliabile sunt telefoane emblematice cu procesoare puternice, specificații de top, caracteristici noi și design atractiv. Am scris despre mai multe caracteristici ale acestor telefoane, inclusiv despre ipoteticul preț, dar a lipsit un lucru foarte important pentru mulți potențiali cumpărători. Nu știam nimic despre variantele de culoare la Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Se pare că Samsung are în plan o schimbare și aici, deoarece a decis să lanseze mai multe variante de culoare noi pentru viitoarele pliabile.

Toate culorile par luminoase și funky. Galaxy Z Fold 6 va fi disponibil în roz, o premieră pentru un smartphone din seria Z Fold. Unele informații anterioare afirmau că nu vom vedea modificări de design la Fold 6 față de Galaxy Z Fold 5. Totuși, Galaxy Z Fold 6 ar putea avea un aspect general ușor diferit, cu ambele ecrane mai largi decât Fold 5. Cel mai probabil, ambele telefoane vor fi alimentate de Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy și vor primi șapte ani de actualizări de software.

Samsung oferă de obicei culori strălucitoare, interesante și funky, dar de cele mai multe ori acestea sunt limitate. Acum, potrivit SamLover, am aflat că Samsung vrea să încerce câteva culori interesante pentru telefonul Galaxy Z Fold 6. Sursa de unde vine informația este serioasă, astfel că este posibil ca acestea să fie culorile la Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, chiar dacă suntem cu câteva luni înainte de lansarea lor.

Deși puțin surprinzător, capitala Franței nu are semne de STOP pentru circulație pe străzi. Orașul Paris a eliminat ultimul semn STOP în 2016 și se bazează numai pe semafoare, amenzi și pe bună-credință pentru ca circulația să nu fie un haos.

Vă reamintim că Fold 6 și Flip 6 vor fi lansate la Galaxy Unpacked la Paris pe 10 iulie. Tot atunci vom primi pe Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch 7 Classic, dar și inelul inteligent Galaxy Ring. Cel mai probabil Samsung vrea să profite de Jocurile Olimpice de la Paris pentru a-și promova noile gadgeturi.

Conform lui Ross Young, care are nevoie de prezentare, Galaxy Z Flip 6 va fi disponibil în patru culori:

  • Albastru deschis
  • Verde deschis
  • Argintiu
  • Galben

Din ce vedem Samsung Galaxy Z Flip 6 are mai multe opțiuni de culoare decât fratele său mare, echilibrând culorile sensibile și distractive. Nici aici nu există opțiuni care revenin, deși ne întrebăm dacă noile variante de culoare Galben și Verde deschis ar putea să semene cu Galbenul și Menta oferite pentru Galaxy Z Flip 5.

Între timp, Samsung Galaxy Z Fold 6 va fi disponibil în trei culori:

  • Albastru închis
  • Roz deschis
  • Argintiu

Pe lângă aceste opțiuni de culoare, dezvăluite de Ross Young, sperăm să vedem mai multe opțiuni pe ambele modele. Sunt șanse mari ca Samsung să ofere încă una sau două culori exclusive pentru noile sale pliabile prin propriile magazine. Nu trebuie să uităm că gigantul coreean a făcut acest lucru cu toate telefoanele emblematice din ultimul timp.

Dacă ne gândim bine, suntem mai degrabă curioși de acea nuanță „albastru închis” și de cât de întunecat va arăta în lumea reală. Spunem acest lucru în comparație cu actuala aromă „normală” de albastru a lui Samsung Galaxy Z Fold 5. Din păcate, nu ne așteptăm să vedem în curând imagini promoționale sau reale ale tuturor acestor opțiuni de culoare.

Mai ar fi de spus ceva în legătură cu aceste culori. În ciuda mai multor informații despre un Galaxy Z Fold 6 Ultra, nimic nu a spus Ross Young despre eventualele sale culori. În acest moment, chiar dacă ne dorim un astfel de model, nu știm dacă va fi real sau nu.