Culorile pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro au fost dezvăluite

244
Culorile pentru Galaxy Watch 5 si Watch 5 Pro
Sursa Foto: @evleaks

Samsung va lansa seria Samsung Galaxy Watch 5 în prima parte a lunii august, mai exact pe 10 august. Știm că gigantul high-tech sud-coreean va lansa două modele cu noua serie Galaxy Watch, chiar dacă la un moment dat se vorbea de trei. Este vorba despre Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Se pare că Samsung va renunța la modelul Classic în acest an.

Înainte de lansare, popularul tipster Evan Blass a dezvăluit opțiunile de culoare pentru ambele modele Galaxy Watch 5, conform MySmartprice. Blass a distribuit o captură de ecran pe site-ul de microblogging – Twitter, care dezvăluie că seria Watch 5 va veni în două dimensiuni (40 și 44 mm). În timp ce, versiunea Pro va veni doar într-o singură dimensiune (46 mm).

Culorile pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro

Captura de ecran distribuită de Blass dezvăluie, de asemenea, că Watch 5 și Watch 5 Pro poartă numele de cod Heart și respectiv, Project X. Modelul Watch 5 Pro va veni în variantele de culoare Black Titanium și Grey Titanium. Acest lucru este în conformitate cu informațiile anterioare care susțineau că Watch 5 Pro va fi fabricat din materiale premium, cum ar fi titan și sticlă de safir.

Samsung Galaxy Watch 5, pe de altă parte, va veni în opțiuni de culoare argintiu, roz-auriu, safir și grafit. Modelul de dimensiuni mai mici Watch 5 (40 mm) va fi vândut în opțiuni de culoare roz-auriu, argintiu și grafit. În timp ce, varianta de dimensiuni mai mari (46 mm) va fi vândută în opțiuni de culoare argintiu, grafit și safir.

Titanul este al nouălea cel mai răspândit element din scoarța terestră. A fost descoperit de William Gregor în 1791 și numit de Martin Klaproth după Titanii din mitologia greacă. Este un metal argintiu, lucios, dur și foarte rezistent.

Noua serie Samsung ar putea include un senzor de temperatură care va ajuta utilizatorii să detecteze simptomele Covid-19. Se spune că varianta Pro din serie vine cu Sapphire Glass și cadru din titan. Se pare că noua serie de ceasuri inteligente Samsung nu va avea un design cu ramă rotativă fizică.

Recent noile ceasuri Samsung, atât modelele Wi-Fi cât și modelele LTE au fost certificate de Federal Communications Commission (FCC). Aici au fost certificate trei numere de model pentru Wi-Fi și trei pentru LTE. Este vorba despre modelele Galaxy Watch 5 de (40 și 44 mm) și modelul Watch 5 Pro (46 mm).