Culorilor pentru telefoanele Galaxy viitoare includ și o surpriză

859

Recent, an scris că Samsung are planificat să lanseze mai multe smartphone-uri low-end și mid-range. Acum, avem unele informații exclusive despre opțiunile de culoare pentru unele dintre aceste dispozitive. Cele mai multe dintre culorile de aici sunt destul de standard, cu excepția unei mici surprize. Samsung pare să aducă din nou varianta de culoare roz la dispozitivele low-end și mid-range.

Sunt informații despre culorile în care vor fi disponibile Samsung Galaxy J4 Prime, cu numărul de model SM-J415FN și un nou Samsung Galaxy A9, care va avea numărul de model SM-A920F. Mai intră în discuție un smartphone cu numărul de model SM-A750F, acesta este posibil să fie versiunea pentru anul 2019 a modelului Galaxy A8+.

Revenind la modelul Galaxy J4 Prime, acesta va fi disponibil în variante de culoare neagră, aurie și roz. Mulțumită lui Xiaomi, telefoanele mai ieftine produse de compania din Coreea de Sud s-au îmbunătățit foarte mult cu afișajele Infinity Display și în același timp cu funcții software mult mai atent alese. Opțiunile de culoare mai atrăgătoare, împreună cu aceste îmbunătățiri, vor contribui la o mai mare atracție a clienților pentru telefoanele cu preț redus de la Samsung.

Noul Samsung Galaxy A9 va fi disponibil în nuanțe de albastru, roz și negru. Există și posibilitatea unei versiuni aurii, dar informațiile pe care le avem despre această culoare nu sunt concludente. Posibilul Galaxy A8+ cu numărul de model SM-A750F va veni în culorile albastru, roz, negru și auriu. Acestea sunt aceleași opțiuni care au fost lansate cu telefoanele din seria Galaxy A (2017).

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Telefonul Samsung are o plăcuță în spatele bateriei detașabile, găsiți numărul de model acolo. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

După cum putem vedea din ofertele de culori de mai sus, nu este nimic foarte interesant, experimental sau surprinzător aici, doar faptul că Samsung aduce din nou nuanța roz la dispozitivele sale mid-range. Pink a fost văzut pe telefoanele Galaxy din această gamă și mai înainte, dar ar putea deveni iarăși disponibil cu aceste dispozitive viitoare.

Sperăm că Samsung va aduce, de asemenea, unele dintre noile culori de la dispozitivele sale emblematice la telefoanele inteligente din gama mid-range sau chiar entry-level la un moment dat.

SURSĂSamMobile