Cum să asociați un Galaxy Watch cu diferite căști Bluetooth

80
Cum sa asociați un Galaxy Watch cu diferite casti Bluetooth
Sursa foto: Tshaka Armstrong

Toată lumea este încântată de ceasurile inteligente produse de Samsung. Ceasurile Galaxy sunt extrem de robuste, au o mulțime de funcții, gen omologii lor din seria S pentru smartphone-uri. Puteți face totul cu un Galaxy Watch, de la numărarea pașilor până la urmărirea somnului, monitorizarea inimii și măsurarea și analizarea grăsimii corporale – o performanță întâlnită rar într-un ceas inteligent.

Una dintre utilizările preferate ale ale unui ceas inteligent Galaxy, indiferent că este din seria Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 6, este urmărirea antrenamentele în aer liber fără a fi nevoie să aveți telefonul la îndemână. Asta înseamnă, de asemenea, că vă puteți conecta o pereche de căști Bluetooth direct la ceas. Deci, în acest articol, via AndroidCentral, vă arătăm cum să asociați căștile Bluetooth cu un Galaxy Watch?

Cum să asociați căștile Bluetooth cu un Galaxy Watch

  • Pune căștile în modul de asociere. Acest lucru va varia în funcție de modelul pe care îl utilizați.
  • Din ceasul Galaxy, glisați în jos din partea de sus a feței ceasului pentru a dezvălui panoul rapid.
  • Atingeți pictograma Setări -> atingeți Conexiuni -> și selectați Bluetooth.
  • Acum atingeți butonul Scanare.
  • Selectați căștile dvs. din lista de dispozitive disponibile.
  • Atingeți butonul Bifă pentru a confirma căștile pe care doriți să le asociați.

Așteptați puțin și înainte să vă dați seama, veți vedea că setul tău de căști este conectat la un ceas Galaxy, iar căștile sunt pregătite pentru muzică.

Beneficiile împerecherii căștilor cu ceasul inteligent Galaxy Watch

Poate că mergi la sală sau poate că la o plimbare și vrei să lași telefonul acasă și vrei să folosești 16GB de stocare la bord pentru a transfera fișiere muzicale pe ceasul Samsung în timp ce transpiri! Dacă ești abonat la Spotify sau YouTube Music, poți folosi acele servicii și pentru a obține câteva melodii motivaționale sau podcasturi pe ceas și pentru acele antrenamente. Totul este bine acum că știi cum să împerechezi căștile Bluetooth cu un Galaxy Watch.

Cu versiunea LTE a ceasului nu trebuie să-ți faceți griji cu privire la descărcarea de conținut direct pe acesta. Poți transmite în flux din mers muzică pe placul inimii tale. Condiția este să ai semnal suficient de puternic și o aplicație care acceptă streaming autonom de pe Galaxy Watch.

Modurile descrise mai sus funcționează cu orice căști sau căști fără fir Bluetooth. Dacă doriți cu adevărat să profitați la maximum de acea conexiune Bluetooth, asociați ceasul Galaxy cu Galaxy Buds 2 Pro de la Samsung. Astfel veți putea folosi aplicația Buds de pe ceas pentru a controla funcții. De exemplu, anularea adaptivă a zgomotului direct de pe ceas. Galaxy Watch 6 Classic de la Samsung este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață pentru integrarea sa profundă cu telefoanele Samsung Galalaxy.