Cum să utilizați funcția Music Control pe Galaxy Fit & Galaxy Fit 2

525
Cum sa utilizati functia Music Control pe Galaxy Fit
Sursa Foto: Samsung

Imaginați-vă că sunteți în parc pentru o perioadă mai lungă de timp și ascultați melodia preferată. Acum, piesa s-a terminat și redă alte melodii care nu vă plac. Ei bine, în această situație trebuie să te oprești și să schimbi muzica de pe smartphone-ul tău, dar îți va întrerupe activitatea pe care o faci acolo. Poate te plimbi, alergi sau faci altă activitate fizică. Nu își va conveni acest lucru. Cu funcția Music Control pe Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 nu aveți astfel de probleme.

Samsung Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 sunt unele dintre dispozitivele Samsung wearables care au funcția Music Control. Este o funcție de control al muzicii, care vă ajută să schimbați melodia sau să controlați volumul de pe oricare dintre aceste două brățări inteligente de fitness. De asemenea, afișează numele melodiei ascultate, astfel încât să puteți decide dacă o ascultați sau doriți să o omiteți.

Samsung a întârziat mult timp funcția de control al muzicii. La sfârșitul anului 2019, în cele din urmă, utilizatorii Galaxy Fit au primit această funcție printr-o actualizarea majoră. De atunci, potrivit TizenHelp Samsung a îmbunătățit Music Control și a adăugat câteva informații suplimentare.

Pe Samsung Galaxy Fit 2, funcția va afișa numele melodiei / videoclipului / audio / filmului, baza melodiei, controlul volumului și butonul de redare / pauză în centru. E grozav! Dacă ați decis să redați un player audio, melodii Spotify sau videoclipuri YouTube în timpul rulării, parcurgeți acești pași.

Cum să utilizați Music Control pe Galaxy Fit & Fit 2

1. Redați mai întâi melodiile pe telefon. Pentru a utiliza funcția, redați mai întâi orice melodie sau videoclipuri YouTube pe smartphone-ul asociat. Este o funcție de control și nu o va porni singură sau nu va reda muzica. Acum, redați melodiile și reveniți la trackerul de fitness.

2. Din ecranul principal, glisați degetul de la dreapta la stânga. Pe Samsung Galaxy Fit 2, toate widgeturile, comenzile rapide și alte pictograme sunt situate în partea dreaptă. Partea dreaptă are mai multe opțiuni, așa că schimbați până găsiți secțiunea Music Control.

3. Bifați pe widgetul de muzică. După ce puneți degetul pe funcția Music Control veți afla toate opțiunile disponibile. În partea superioară, sunt numele melodiilor ce vor fi redate și sub, butonul de redare / pauză. Nu ați terminat aici. Acum, derulați mai jos, aici aveți Redați în continuare, Redați anterior, butoanele de creștere a volumului și de reducere a volumului.

Singura caracteristică care lipsește este bannerul sau miniatura piesei care rulează, dar putem înțelege că nu este un ceas inteligent. Mai mult, puteți deschide funcția din panoul de notificări. Dacă ați adăugat o comandă rapidă muzicală, atunci o puteți deschide atingând-o.

Potrivit TizenHelp, pentru a adăuga comanda rapidă muzicală sau un widget muzical, urmați aplicația Galaxy Wearable. Acum, fără griji, redați melodii sau videoclipuri pe smartphone și controlați-le de pe Samsung Galaxy Fit & Galaxy Fit 2.