Curea Pitaka din fibră de carbon pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5

254
Curea Pitaka
Sursă foto: via Techgoing

Samsung a impresionat constant consumatorii cu gama sa de curele de ceas pentru seria Galaxy Watch. De la curele de bază din silicon până la opțiuni premium de curele metalice, există un tip de curea pentru fiecare gust și preferință. Tipul de conectare identic al curelelor la ceasurile Galaxy permit utilizatorilor să schimbe cu ușurință curelele, pentru diverse opțiuni de stil. Acum seriile Watch 4 și Watch 5 au primit o curea Pitaka, o opțiune de lux pentru aceste ceasuri.

Cureaua de ceas din fibră de carbon de la Pitaka este proiectată pentru a fi compatibilă cu Galaxy Watch 4 , Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Cureaua este ușoară, cântărește doar 28 de grame și oferă un aspect contemporan și elegant. Fabricată 100% din fibră de carbon, această curea de ceas este foarte durabilă, putând rezista la uzura zilnică.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Curea Pitaka de lux pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5

Cureaua din fibră de carbon de la producătorul de accesorii Pitaka este 100% din fibră de carbon. Acest lucru o face extrem de durabilă. Lungimea brățării este reglabilă și vine cu instrumentele necesare pentru a regla lungimea. Săptămâna trecută seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 au primit o curea robustă Galaxy Watch Rugged Sport Band.

Una dintre caracteristicile cheie la această curea Pitaka este lungimea reglabilă. Noua brățară vine cu instrumentele necesare pentru a-i modifica lungimea, asigurând o potrivire confortabilă pentru fiecare utilizator. Închiderea metalică asigură o potrivire sigură și se atașează magnetic, făcând-o ușor de purtat și îndepărtat.

Cea mai apreciată brățară de ceas din lume este Rolex President. A fost lansată cu ceasul Rolex Day-Date în 1956. Disponibilă doar în aur de 18 karate sau platină, brățara Rolex President a înlocuit brățara Jubilee în portofoliul de brățări Rolex.

Cureaua de ceas din fibră de carbon pentru seria Galaxy Watch are un preț de 89 dolari în SUA. Clienții care sunt nemulțumiți de achiziția lor pot profita de o politică de retur de șapte zile, care le permite să returneze cureaua și să primească o rambursare completă. Livrarea este disponibilă în toată lumea, dar clienții vor fi responsabili pentru orice taxe vamale.

Din păcate, noua curea este disponibilă în prezent doar pe negru. Deși această culoare se potrivește perfect cu ceasurile Galaxy negre, este posibil să nu completeze la fel de eficient argintiul sau alte variante de culoare. Deși limitată în opțiunile de culoare, această curea este un plus uimitor la gama Galaxy Watch pentru cei care caută un upgrade modern și elegant.