Cuta de pe ecran la Galaxy Z Fold 4 este mai puțin vizibilă decât la Fold 3

249
Cuta la Galaxy Z Fold 4
Sursa Foto: @Universelce

Unul dintre dezavantajele telefoanelor pliabile de până acum a fost cuta de la mijlocul ecranului atunci când este deschis. Acest lucru totuși s-a îmbunătățit pe măsură ce telefoanele pliabile au evoluat. Mai multe zvonuri de până acum sugerează că Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea cea mai puțin vizibilă cută pe care am văzut-o la un telefon Samsung pliabil. În fotografiile recente vedem cum se compară cuta lui Fold 4 cu cea de pe ecranul lui Fold 3.

Această nouă scurgere foto vine de la Ice Universe, via AndroidPolice, sursă de unde au venit în mod constant detalii despre viitorul Galaxy Fold 4. Ice Universe este o sursă de cele mai multe ori precisă cu privire la informațiile despre telefoanele Samsung. Fotografia arată ecranul lui Galaxy Z Fold 3 în partea stângă și a lui Galaxy Z Fold 4 în partea dreaptă. Fotografia arată clar că telefonul mai nou are o cută mai puțin pronunțată.

Samsung Galaxy Z Fold 4 cu o cută pe ecran mai puțin vizibilă

Am auzit multe zvonuri în ultimele luni că pliul de pe ecranul lui Galaxy Z Fold 4 ar fi mai puțin vizibil decât la generațiile pliabile anterioare, dar este prima dată când vedem această cută într-o imagine. Deși nu arată la fel de bine ca pliul de pe Oppo Find N, vedem aici o îmbunătățire semnificativă comparativ cu iterațiile anterioare ale seriei Z Fold și Z Flip.

Pliul aproape invizibil și foarte greu sesizabil la atingere de pe Oppo Find N este rezultatul unui alt tip de balama. Oppo susține că o balama costă 125 de dolari și este de trei ori mai scumpă decât alte balamale de pe piață. Este vorba despre o balama pseudo-verticală Seiko în loc de balamaua obișnuită în formă de U. Această balama poate reduce cutele, aproape nu se simte sub deget și are o durată de viață mai lungă.

Seiko este companie japoneză producătoare de ceasuri, semiconductori și produse optice. A fost fondată în 1881. Seiko produce ceasuri variind de la ~45 la 554.000$. În 2012 Seiko a lansat primul ceas din lume cu receptor GPS încorporat.

Alte zvonuri despre Samsung Galaxy Z Fold 4 includ un raport de aspect pătrat; un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1; 12GB de memorie RAM; o baterie de 4.400 mAh cu încărcare de 25W; camere mai bune; și Android 12 cu One UI 4.1.1. Știm că telefonul va fi lansat pe 10 august și va ajunge pe rafturile magazinelor pe 26 august.