Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea o versiune cu stocare de 1TB

384
Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea o versiune cu stocare de 1TB
Sursa Foto: @OnLeaks & @Smartprix

Viitorul Samsung Galaxy Z Fold 4 este de foarte mult timp în știrii și acestea se intensifică pe zi ce trece. La fel este cazul cu partenerul său de lansare și de viață Samsung Galaxy Z Flip 4. Acum avem noi informații despre Fold 4 și potrivit acestora, smartphone-ul pliabil va avea o versiune cu un spațiu de stocare grozav de 1TB.

Nu ar fi prima dată când Samsung lansează un telefon cu 1 TB de stocare. Samsung Galaxy S22 Ultra fiind cel mai proeminent exemplu. Cu toate acestea, telefoanele cu atât de mult spațiu de stocare sunt relativ rare în ecosistemul Android, având în vedere cât de mult crește prețul telefonului. Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 nu au un slot pentru Micro-SD și probabil Fold 4 va urma exemplul. Acest lucru ar face opțiunea de 1TB una atrăgătoare pentru utilizatorii de putere, potrivit GSMArena. Ca reamintire, niciunul dintre dispozitivele pliabile anterioare ale Samsung nu a avut mai mult de 512 GB de stocare.

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea o variantă de 1TB

O stocare de 1TB ar fi dublu față de spațiul de stocare maxim aflat în Samsung Galaxy Z Fold 3. Nu este clar ce preț va avea Samsung Galaxy Fold 4, dar pentru referință modelul de 512GB al Fold 3 a fost lansat la 1.800 de euro. Dacă Fold 4 de 512GB rămâne la același preț la lansare, atunci ne așteptăm ca modelul de 1TB să aibă un preț de peste 2.000 de euro.

Gigantul high-tech sud-coreean oferă acum pe Galaxy Z Fold 3 în variante 256 și 512GB spațiu de stocare. Ambele opțiuni de stocare vor fi disponibile și pentru viitorul pliabil. Samsung ridică lucrurile, oferind o variantă de 1TB pentru Galaxy Z Fold 4. SM-F936J, SM-F936N, SM-F936W se numără printre modelele care au spațiu de stocare de 1TB.

Stocarea este folosită pentru a stoca date, aplicații, fotografii, videoclipuri și fișiere care sunt necesare pentru ca telefonul să funcționeze. Memoria RAM (Random Access Memory) este utilizată pentru a stoca sistemul de operare (OS).

Cantitatea de stocare este importantă deoarece Galaxy Fold 3 nu are slot pentru card Micro-SD. Cel mai probabil ca succesorul său să meargă pe aceeași linie. Deci, ceea ce obțineți când cumpărați telefonul este cel mai mult pe care îl veți avea vreodată, ceea ce înseamnă mai multă flexibilitate în a oferi mai multe opțiuni este o mișcare bună din partea Samsung. Evident, deoarece acesta este doar un zvon în acest moment, vom vedea doar la lansare dacă se va adeveri.

Ce va însemna acest lucru pentru prețul dispozitivului rămâne de văzut. Varianta de 512GB este în prezent cel mai scump model de Galaxy Z Fold 3. Dacă Samsung nu plănuiește să reducă prețurile, este probabil ca varianta de 1TB să coste peste 2.000 de euro.