Datele de lansare pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Z Fold 3 dezvăluite

379
Datele de lansare pentru Galaxy Watch 4 si Galaxy Z Fold 3 dezvaluite
Sursa Foto: androidcentral.com

Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea fi anunțate la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. Conform ultimelor informații Galaxy Watch 4 va ajunge la vânzare pe 11 august. Samsung Galaxy Z Fold 3 va ajunge la vânzare pe 27 august. Samsung este de așteptat să prezinte mai multe despre noul sistem de operare Wear OS la sfârșitul acestei luni.

Zvonul despre Samsung Galaxy Watch 4 vine de la cunoscutul tipster Jon Prosser. El afirmă că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 vor fi lansate în a doua jumătate a lunii august și vor ajunge la vânzare mai târziu în aceeași lună. Este înaintată data de 27 august pentru ambele modele.

Samsung Galaxy Watch 4 la vânzare din 11 august

Jon Prosser spune că datele primite de el indică momentul în care va fi livrat dispozitivul, nu data lansării. Acest lucru este valabil pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, care vor fi livrate pe 27 august.

Samsung este așteptat să anunțe următoarea sa gamă de dispozitive Galaxy la un eveniment Unpacked în luna august. Această lansare ar putea include și setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 despre care au apărut recent mai multe informații. Fără o data concretă de lansare de lansare încă, putem presupune că evenimentul ar putea avea loc la începutul lunii august dar și la sfârșitul lunii iulie. Jon Prosser speculează că s-ar putea întâmpla încă din această lună, dar nu a reușit să o confirme.

Android Central este un site web care publică știri, recenzii, podcast-uri, forumuri și multe altele legate de dispozitivele Android. A fost fondat în 2005 și are sediul în Inverness, Florida, SUA. Are în medie peste 14 milioane de accesări pe lună.

Viitorul Galaxy Watch 4 va rula noul sistem de operare Wear OS dezvoltat de Google și Samsung. Ambele companii au dezvăluit câteva informații despre acest lucru, dar multe lucruri încă nu au fost spuse. Samsung Galaxy Watch 4 va avea un nou cip Exynos de 5 nm, conform AndroidCentral. Acest lucru ar putea face din ceasul intelligent Samsung cel mai bun ceas Wear OS de pe piață.

În privința pliabilele viitoare, se spune că Samsung va include o cameră in-display pe succesorul lui Galaxy Z Fold 2. Nu se știu multe despre Galaxy Z Flip 3, dar se spune că vine cu un ecran exterior mai mare și mai multe opțiuni de culoare.