Data de lansare pentru seria Galaxy S23 a fost dezvăluită

226
Seria Galaxy S23
Sursa foto: notebookcheck.net

Este posibil ca Samsung să fi stabilit data pentru următorul său eveniment Galaxy Unpacked, unde va lansa seria Galaxy S23. Potrivit reputatului insider din domeniul mobil, Ice Universe, evenimentul va avea loc pe 1 februarie 2023. Această dată cade într-o zi de miercuri, iar Samsung a mai ales și în alți ani o zi de miercuri pentru lansări emblematice.

Au existat zvonuri că lansarea Galaxy S23 va avea loc la „începutul lunii februarie” anul viitor. Dar, dacă cele mai recente informații pe care le avem sunt corecte, Samsung va merge pentru „cea mai devreme” zi a lunii. Noua informație nu ne mai spune nimic altceva. Dar ar trebui să ne uităm la primul eveniment major în persoană al companiei de când a lovit pandemia de COVID-19 în 2020. Lansarea Galaxy S20 în acel an nu a fost afectată, deoarece Samsung a dezvăluit seria emblematică la San Francisco înainte ca pandemia să măture lumea. Dar lansările pentru seria Galaxy S21 și seria Galaxy S22 au fost evenimente virtuale.

Seria Galaxy S23 va fi lansată în 1 februarie 2023

Lansarea telefoanelor Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în august anul acesta a oferit câteva experiențe în persoană. Dar Samsung a păstrat doar o mulțime limitată la acest eveniment. Lucrurile ar trebui să revină la normal anul viitor la lansarea telefoanelor din seria Galaxy S23. Evenimentul ar trebui să aibă loc din nou la San Francisco. Desigur, asta cu excepția cazului în care actuala creștere a COVID-19 din China nu ajunge în alte părți ale lumii. Dacă lucrurile se derulează nefavorabil în săptămânile următoare, Samsung ar putea pregăti un alt eveniment virtual. În cazul unui eveniment virtual, acesta poate avea loc pe 8 februarie.

În 8 februarie de-a lungul timpului au avut loc mai multe evenimente. În 1828 s-a născut Jules Verne, autor, poet și dramaturg francez. În 8 februarie 1880 Franța, Germania și Marea Britanie recunosc independența de stat a României.

În ceea ce privește lansarea pe piață, zvonurile anterioare despre o lansare pe 17 februarie ar putea fi adevărate. Acest lucru se bazează pe istoria Samsung de a începe vânzările în a treia vineri după lansare. Au existat zvonuri despre o lansare întârziată din cauza unor confuzii privind stabilirea prețurile. Un preț neschimbat și-ar putea afecta marja de profit pe fondul crizei inflației. Pe de altă parte, creșterea prețului ar putea afecta vânzările, potrivit AndroidHeadlines. Dar compania ar trebui să găsească o soluție în curând. Este posibil să nu dorească să întârzie prea mult vânzările Galaxy S23.

Cu mai puțin de șase săptămâni înainte de lansare, ar trebui să vedem și mai multe informații despre Galaxy S23. Au fost deja dezvăluite multe, dar încă nu se simte că porțile pentru scurgeri s-au deschis complet. Oricum, Samsung a fost groaznic în a pune dop scurgerilor de informații pentru telefoanele emblematice din ultimii ani.