Data lansării pentru Galaxy A55 și Galaxy A35 confirmată

157
Data lansarii pentru Galaxy A55 și Galaxy A35
Sursa foto: Google

Galaxy A55 și Galaxy A35 sunt printre cele mai așteptate telefoane Samsung din acest an. Se știa că vor fi lansate în luna martie dar nu șe știa data. Ieri Samsung India a dezvăluit oficial că noile sale smartphone-uri de gamă medie vor veni în curând. Au existat multe semne că dispozitivele vor fi dezvăluite în martie, ceea ce a fost acum confirmat.

Samsung India a tachinat Galaxy A55 și Galaxy A35 pe X/Twitter și pe site-ul său web, acesta din urmă confirmând și lansarea pe 11 martie, potrivit SamMobile. Cei interesați, spune anunțul, se pot înregistra pe site-ul Samsung pentru a fi anunțați despre lansarea telefoanelor.

De asemenea, se pare că Galaxy A54 și Galaxy A35 nu vor avea niciuna dintre caracteristicile AI ale seriei Galaxy S24. Am dedus acest lucru deoarece Samsung nu menționează în anunța nimic legat de Galaxy AI. Cu toate acestea, ne putem aștepta ca telefoanele să vină cu One UI 6.1 și Android 14 din cutie.

După cum este normal, Samsung nu a dezvăluit prețul pentru telefoanele viitoare. Aceste detalii vor fi disponibile atunci când va avea loc lansarea oficială a celor două. Samsung face aluzie în anunț la designul premium rezistent la apă și praf, procesorul puternic și capabilitățile de fotografiere în condiții de lumină scăzută. Totuși, gigantul sud-coreean nu întră în detalii mai fine. Samsung a confirmat, de asemenea, un alt lucru de care ne temeam. Galaxy A55 și Galaxy A35 nu vor fi eligibile pentru șapte ani de actualizări.

Desigur, Galaxy A55 va fi dispozitivul mai premium al perechii datorită caracteristicilor precum un cadru metalic și un nou cip Exynos de gamă medie cu un GPU alimentat de AMD. Galaxy A55 ar putea oferi și o surpriză. Poate fi primul telefon mid-range Samsung care vine într-o variantă cu 12GB de memorie RAM.

AMD – Advanced Micro Devices, Inc. este o companie multinațională americană, cu sediul în Santa Clara, California. Este al doilea producător de microprocesoare x86 din lume, după Intel. În 2023 AMD a avut un venit net de 854 milioane USD.

Mai multe apariții pe site-ul de referință Geekbench a lui Galaxy A55 au dezvăluit că telefonul ar pute avea și o variantă cu 12GB de RAM! Samsung a păstrat întotdeauna 12GB de memorie RAM exclusiv pentru anumite telefoane emblematice. Deci, ar fi o premieră pentru un telefon Samsung de gamă medie. De fapt, A55 va avea mai multă RAM decât chiar și Galaxy S24 de bază, care nu este tocmai ieftin, făcând acest lucru cu atât mai impresionant. Nu excludem posibilitatea ca Samsung să nu lanseze de fapt varianta de 12GB RAM, cel puțin nu pe toate piețele. De asemenea, este posibil să nu fie disponibilă din prima zi.