Designul și toate culorile pentru Samsung Galaxy Z Flip 4

404
Designul si toate culorile pentru Samsung Galaxy Z Flip 4
Sursa foto: via giznext.com

Samsung găzduiește evenimentul Galaxy Unpacked 2022 luna viitoare. Gigantul tehnologic sud-coreean a programat evenimentul de lansare pe 10 august, unde este de așteptat să prezinte smartphone-urile pliabile de nouă generație Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4. De asemenea, ne așteptăm să primim seria Galaxy Watch 5 și cele mai recente căști wireless Galaxy Buds 2 Pro.

Smartphone-urile emblematice pliabile vor fi în centrul atenției la evenimentul Galaxy Unpacked 2022. Cu doar câteva săptămâni rămase pentru lansarea oficială, internetul este inundat de detalii legate atât de Galaxy Z Fold 4 și de Galaxy Z. Flip 4. Acum o informație exclusivă apărută pe Giznext, confirma variantele de culoare și designul lu Galaxy Z Flip 4.

Giznext a colaborat cu Steve Hemmerstoffer (@onleaks) pentru redările oficiale de presă ale lui Galaxy Z Flip 4. Imaginile distribuite de tipster arată designul următorului telefon pliabil Galaxy împreună cu opțiunile de culoare. Galaxy Z Flip 4 va avea același design pliabil ca și modelul din generația anterioară, adică Galaxy Z Flip 3, dar are un nou modul de cameră. Banda verticală a camerei este plasată în partea superioară exterioară a receptorului și vopsită în negru. Acest lucru se adaugă la un efect de design ton dublu. Modulul exterior al camerei are doi senzori mari.

Opțiunile de culoare la Samsung Galaxy Z Flip 4

Marginea din dreapta al lui Galaxy Z Flip 4 are tastele de volum împreună cu o altă tastă (probabil Asistent digital dedicat), în timp ce tava cartelei SIM este plasată în stânga. Smartphone-ul are în partea de jos portul USB Tip-C împreună cu grila difuzorului. Revenind la opțiunile de culoare, vor fi patru culori diferite, inclusiv negru, auriu, violet și albastru deschis. Aceste opțiuni de culoare pot fi numite Graphite, Pink Gold, Bora Purple și Blue.

În sondajele de opinie publică din SUA și Europa, albastrul este cea mai populară culoare, este culoarea preferată de aproape jumătate dintre bărbați și femei. Este culoarea cea mai asociată cu masculinul cu inteligența, cunoașterea, calmul și concentrarea.

Conform mai multor informații recente, Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil în trei modele diferite, inclusiv opțiuni de stocare de 8GB de memorie RAM + 128GB; 8GB + 256GB; și 8GB RAM + 512GB stocare. Prețurile pentru variantele de mai sus sunt de 1.080 euro, 1.158 euro și, respectiv, 1.275 euro. Prețurile după lansare ar putea varia în funcție de fiecare țară.

Galaxy Z Flip 4 va aduce câteva upgrade-uri majore față de precursorul său Galaxy Z Flip 3. Una dintre diferențele majore de hardware va fi procesorul. Samsung va folosi procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 în Flip 4. Versiunea software va fi Android 12 împreună cu o interfață personalizată One UI. Vor fi un total de trei camere pe Galaxy Z Flip 4. La spate vor fi două camere de 12MP, în timp ce pentru selfie o cameră frontală de 10MP.