Au apărut primele detalii despre Samsung Galaxy S24 FE

221
Samsung Galaxy S24 FE
Sursa foto: sammyfans.com

În urmă cu o lună Samsung a lansat trei telefoane incredibile: Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Acestea au bulversat lumea telefoanele mobile cu noile caracteristici de inteligență artificială, grupate în Galaxy AI. Dar, deja sunt zvonuri despre un model Fan Edition al acestei serii: Samsung Galaxy S24 FE.

Un tipster de încredere @TheGalox_ a împărtășit câteva informații, dar și prețul din SUA pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S24 FE. Potrivit SammyFans, această informație a răspândit un val de entuziasm printre entuziaștii de tehnologie și fanii Galaxy deopotrivă, deoarece modelul FE propria sa bază de fani pe piață.

Conform detaliilor divulgate, Samsung Galaxy S24 ar avea un ecran Dynamic AMOLED FHD+ de 6,5 inch (16,51 cm). Diagonala ecranului este mai mare decât la Galaxy S23 FE și pe Samsung Galaxy S23. Este mai mare și decât la Samsung Galaxy S24 (6,2 inch). Ecranul lui S24 FE are o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 1.750 niți. În acest fel oferă utilizatorilor imagini clare și culori vii când navighează sau joaca jocuri.

Smartphone-ul se poate lăuda cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2 pentru a oferi utilizatorilor performanțe puternice și experiență perfectă. În plus, partea din spate și din față a lui Samsung Galaxy S24 FE sunt protejate de Gorilla Glass Victus. @TheGalox_ spune că viitorul telefon Fan Edition poate avea o baterie de 4.700 mmAh. Această capacitate o are acum Galaxy S23+.

Gorilla Glass Victus oferă de două ori rezistența la zgârieturi și aproape de două ori rezistența la cădere față de Gorilla Glass 6. Gorilla Glas victius rezistă la 20 de căderi de la 1 metru înălţime și rezistă la zgârieturi  cu până la 4x mai mult.

Celelalte detalii ale următorului model FE includ triple-camera la spate cu: 50, 12 și 8MP cu capacități de zoom optic de 3x și zoom digital de 30x. De asemenea, alături de Snapdragon 8 Gen 2 vor fi 8GB RAM cu 128 și 256GB stocare. Se pare că va exista și o variantă cu 12GB de memorie RAM cu 256GB stocare.

Nu în ultimul rând, prețul lui Samsung Galaxy S24 FE poate începe de la 599$ în SUA. Totuși, merită menționat că, este prea devreme să vorbim despre modelul Fan Edition al seriei Galaxy S24. Avem unele rețineri momentan față de această informație, mai ales că seria Galaxy S24 abia își aniversează azi o lună de la naștere.