Cum să dezactivați apelurile Wi-Fi pe telefoanele Samsung Galaxy

563
Cum sa dezactivati apelurile Wi-Fi pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursa foto: knowtechie.com

Apelarea Wi Fi este o caracteristică utilă a telefoanelor Samsung Galaxy care vă permite să efectuați apeluri telefonice folosind internetul. Poate fi un instrument grozav pentru a efectua apeluri fără servicii de telefonie mobilă. Dar poate prezenta și unele probleme. Chiar și așa apelurile Wi-Fi sunt folosite de mulți utilizatori, dar sunt alții care nu doresc această caracteristică.

Calitatea apelului poate fi slabă sau chiar apelul se poate întrerupe dacă aveți un semnal Wi-Fi slab. Și caracteristica ar putea folosi mai multă baterie decât în ​​mod normal pe dispozitivul dvs. Indiferent de motiv, este posibil să doriți să dezactivați funcția de apelare Wi-Fi de pe telefonul dvs. Samsung. Dar caracteristica este oarecum greu de găsit. Nu vă faceți griji, mai jos, prin intermediul colegilor noștri de la Knowtechie, vă arătăm cum să dezactivați apelurile WI-Fi pe telefoanele Samsung Galaxy.

Cum să dezactivați apelurile Wi-Fi pe un telefon Samsung

Puteți găsi comutatorul pentru apelurile Wi-Fi în setările telefonului dvs. Samsung Galaxy. Dar nu ajungeți acolo prin aplicația tradițională de setări. În schimb, începeți prin a deschide aplicația Telefon pe telefon. Iată ce trebuie să faceți:

  • Deschideți aplicația Telefon pe telefonul dvs. Samsung
Sursă foto: Knowtechie
  • Atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus
  • Selectați Setări
Sursă foto: Knowtechie
  • Găsiți opțiunea Apelare Wi-Fi la jumătatea distanței și dezactivați-o!
Sursă foto: Knowtechie

Cam despre asta e. A fost extrem de simplu, dar nu toată lumea știa acest lucru. Opțiunea de apelare Wi-Fi a Samsung este activată dacă este verde. Dacă este comutat în partea gri, funcția este dezactivată. Desigur, dacă doriți vreodată să reactivați apelurile Wi-Fi, doar inversați procesul și veți obține din nou caracteristica.

Dezactivați funcția atunci când nu este necesară. Din nou, apelurile Wi-Fi pot fi o caracteristică utilă atunci când este necesar. Vă permite să efectuați apeluri telefonice fără serviciu mobil, atâta timp cât aveți acces la internet. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung disponibile acum pe piață!

Dar dacă nu aveți nevoie de această funcție, poate cauza unele probleme. Este posibil să aveți un semnal slab sau funcția vă poate descărca bateria mai repede decât în ​​mod normal. Din fericire, este destul de ușor să activați și să dezactivați funcția. Atâta timp cât știi unde să cauți. Procesul ar trebui să fie similar pentru toate smartphone-urile Samsung cu sisteme de operare actualizate.