Difuzor Samsung AI cu afișaj flexibil, poate fi desfășurat ca televizor

483

Încă așteptăm difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home. Da, am primit un Galaxy Home Mini dar în „ediție limitată”, a fost lansat doar în Coreea de Sud. Acum am aflat despre un nou difuzor Samsung AI cu afișaj flexibil. Acesta a fost prezentat de Samsung la IMID 2021.

Între 25 august și 27 august a avut loc la Seul, Coreea de Sud, International Meeting on Information Display 2021 – Reuniunea internațională privind afișajul informațional. Aici Samsung Display a prezentat un difuzor Samsung AI, care se poate desfășura într-un televizor, conform Techeblog. Difuzorul are un afișaj flexibil care de poate înfășura / desfășura în jurul său.

Difuzor Samsung AI cu ecran flexibil

Anul trecut Samsung a primit un brevet pentru un difuzor inteligent cu afișaj rulabil. Am văzut în schițele din acel brevet că ecranul poate fi deschis până la maxim 180°. Este aproape la fel ce vedem și în acest scurt clip video. Cel mai probabil acest difuzor Samsung AI poate fi folosit atât ca difuzor, cât și ca televizor. În acest fel va fi un excelent dispozitiv purtabil.

Acum la IMID 2021, Samsung Display a dezvăluit un nou difuzor inteligent AI, altceva decât tot ce am mai văzut înainte. Este foarte clar rodul brevetului sus amintit. Samsung este cunoscut pentru a transforma mai multe dintre conceptele sale în produse reale, chiar dacă nu întotdeauna.

Acest dispozitiv în formă de cilindru pare normal la început, dar afișajul său OLED flexibil de 12,4 inch (31,50 cm) poate fi desfășurat pentru o varietate de utilizări, inclusiv ca un fel de televizor. Ecranul este de dimensiunea unei tablete Samsung Galaxy Tab S7+. Cum schimbați modurile? Pur și simplu deschideți aplicația însoțitoare pentru smartphone, apăsați un buton și transformarea are loc în câteva secunde.

Primul difuzor experimental cu bobină mobilă, denumit și dinamic, a fost inventat de Oliver Lodge în 1898. Principiul bobinelor utilizate în prezent în difuzoare a fost brevetat în 1924 de Chester W. Rice și Edward W. Kellogg.

Nu au fost dezvăluite momentan alte informații despre acest difuzor. Probabil nu acesta este numele de scenă, dar îl numim așa deocamdată. Nu cunoaștem caracteristicile, specificațiile, prețul sau disponibilitatea. Oricare ar fi cazul, acest difuzor inteligent Samsung AI ar fi perfect pentru jocuri în mișcare, mai ales într-o cameră de hotel sau, eventual, în timpul unui zbor cu avionul. Sigur că poate fi folosit în „n” situații de către utilizatori.