Samsung Digital Cockpit 2021 sau cum vor arăta mașinile viitorului

689

Combinând cele mai recente progrese Samsung în domeniul telecomunicațiilor, semiconductoarelor și tehnologiilor de afișare cu expertiza HARMAN în domeniul auto, Samsung Digital Cockpit 2021 a fost creat pentru a demonstra cât de departe poate merge tehnologia vehiculelor.

De când a fost introdus pentru prima dată la CES 2018, cockpit-ul digital a evoluat constant. An de an Samsung a adus noi tipuri de inovații pe cabina sa digitală pentru viitoarele mașini inteligente. Acum Samsung Digital Cockpit 2021 merge mai departe. Samsung ne arată viitorul cabinei auto, cu ecrane uriașe peste tot, pentru ca utilizatorii să se bucure de o gamă largă de experiențe din confortul mașinii lor.

Samsung Digital Cockpit 2021 sau incredibila mașină a viitorului

Samsung Digital Cockpit 2021 a fost conceput cu accent pe simplificarea comunicării și oferirea de experiențe distractive din mers. Modul de conducere al cockpit-ului digital este optimizat pentru a le oferi șoferilor o varietate de informații, fără a le obstrucționa vederea asupra drumului.

Soluția combină un afișaj QLED de 49 de inch (124,46 centimetri) cu un sistem de sunet incredibil. În acest fel tot conținutul aflat pe acest uriaș display va fi mult mai captivant, conform Samsung Newsroom. Aceste tehnologii permit utilizatorilor să se bucure de o experiență de divertisment personalizată, permițându-le să comunice cu lumea din jur.

Aceasta este adevărata frumusețe a Samsung Digital Cockpit 2021. Afișajele cabinei sunt personalizate pentru diverse cazuri de utilizare și transformă vehiculul într-un spațiu multifuncțional versatil și convenabil. Unul dintre punctele forte ale soluției este tehnologia 5G. Prin aceasta Samsung îmbunătățește experiența utilizatorilor, permițându-le să utilizeze aceste caracteristici fără întreruperi și foarte rapid.

Cockpit (cabina piloților) locul unde stau piloții avioanelor. Din cockpit se face pilotarea avionului și se determină și controlează anumite procese tehnice și parametrii de zbor. Termenul cockpit este folosit și pentru locul șoferului la mașinile de formula 1.

Nu ar fi frumos dacă mașina ta ar putea servi ca birou mobil? Cabina digitală face acest lucru posibil cu instrumente care îi ajută pe utilizatori să își maximizeze productivitatea atunci când sunt în mișcare. Soluția facilitează gestionarea tuturor tipurilor de lucru, acceptă videoconferințe și include chiar și instrumente pentru editarea videoclipurilor. Interiorul cabinei demonstrează că este posibil să lucrați confortabil din mașină cu hardware care susține o productivitate mobilă perfectă.

Siguranța a fost în prim-plan la proiectarea acestei cabine digitale

Siguranța este primordială atunci când vine vorba de proiectarea mașinilor. Pentru a sprijini un mediu de conducere sigur și relaxant, Samsung Digital Cockpit 2021 oferă o versiune extinsă a serviciului Samsung Health, inclus în cele mai recente smartphone-uri și televizoare Samsung.

Noul serviciu, cunoscut sub numele de Automotive Samsung Health, analizează starea de sănătate a pasagerilor înainte de îmbarcare. Automotive Samsung Health analizează condițiile pasagerilor utilizând o combinație de camere și dispozitive portabile și mobile instalate în vehicul.

De asemenea, monitorizează în mod regulat nivelurile de stres ale pasagerilor și va ajusta iluminatul, parfumul sau muzica vehiculului pentru a-i ajuta să se relaxeze. În plus, prin analiza tiparelor de somn și a mișcării pleoapelor, acest serviciu verifică starea de oboseală a șoferului.

Afișajul de control de pe cotiera centrală din spate include comenzi simple pentru reglarea temperaturii și a volumului. De asemenea, include un tampon de control tactil care permite pasagerilor să gestioneze o varietate de funcții legate de mediu prin gesturi simple și intuitive. Comenzile dispar automat atunci când pasagerii nu le folosesc, sporind aspectul modern al interiorului.

Dotări incredibile în cabina digitală pentru confortul pasagerilor

Afișajul panoramic frontal al cabinei digitale 2021 este optimizat pentru a vă bucura de orice fel de conținut. De exemplu, când conduceți, doar jumătatea superioară a ecranului este expusă pentru a evita obstrucționarea vederii șoferului. Cu toate acestea, atunci când vehiculul se oprește sau parchează, sistemul reglează afișajul într-o poziție mai proeminentă pentru a permite utilizatorilor să profite din plin de ecranul său de 49 inch. Ecranul spațios vă permite să vă bucurați de jocuri în timp real, concerte online, transmisii live și multe altele, la un nivel de imersiune care vă face să vă simțiți cu adevărat acolo.

Volanul include un ecran încorporat cu comenzi pentru afișajul panoramic frontal. În centrul volanului, unde majoritatea vehiculelor ar dispune de claxon auto, Cabina digitală are un ecran exclusiv pentru șofer. Este încă un exemplu al modului în care Samsung Digital Cockpit 2021 duce interiorul tradițional al automobilului la nivelul următor. Acum, mai degrabă decât să utilizeze butoane fizice pentru a claxona sau pentru a activa semnalizatoarele de direcție, șoferii pot utiliza un ecran LCD tactil de 8,8 inch (22,35 centimetri). Afișajul funcționează ca un controler atunci când vă bucurați de divertisment, facilitând redarea conținutului, reglarea volumului și navigarea în meniu. Afișajul maximizează plăcerea utilizatorilor din cabina digitală, oferind un instrument optim pentru gestionarea funcțiilor sale.

Pentru a maximiza experiența sonoră a utilizatorilor, difuzoarele sunt instalate și pe tetiera fiecărui scaun. Acest lucru le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de performanțele audio premium ale sistemului de sunet HARMAN. Ecranul pentru cabină oferă utilizatorilor o experiență de divertisment premium și atunci când sunt în afara vehiculului.

Sistem de monitorizare 360 Vision pentru exterior

Trăim într-o eră în care creăm, consumăm și comunicăm simultan prin conținut. Dacă sunteți obosit și posibil nu foarte atent la drum Samsung Digital Cockpit 2021 vă poate ajuta. Ce șofer nu ar dori asistența unui ochi util care poate scana drumul în timp real pentru a vă ajuta să ajungeți la destinație sănătos și sănătos?

Digital Cockpit 2021 face acest lucru posibil cu sistemul său de monitorizare 360° ​​Vision. Când conduceți, parcați sau opriți, sistemul recunoaște vehiculele și pietonii din apropierea mașinii în timp real, utilizând o combinație de patru camere și tehnologie de învățare profundă. Acest sistem vă ține la curent cu tot ceea ce vede și ajută la reducerea riscurilor atunci când sunteți pe drum. Amplasat în partea superioară a centrului parbrizului, ecranul flotant al cabinei digitale prezintă șoferilor o varietate de informații utile. Aceasta include informații despre împrejurimile vehiculului, precum și semnale de trafic, indicatoare rutiere și informații despre vreme. Exteriorul vehiculului are un ecran montat frontal care permite șoferilor să afișeze mesaje pentru pietoni sau alți șoferi!

Digital Cockpit 2021 le permite șoferilor să comunice cu cei din jur folosind metode audiovizuale. Vehiculul este capabil să recunoască când pietonii sunt în apropiere! Ecranul său montat în față poate fi utilizat pentru a afișa mesaje pentru pietoni pentru a le asigura siguranța.

Difuzorul direcțional al vehiculului este mult mai moale decât claxoanele tradiționale și puternice ale mașinii și permite șoferilor să atragă atenția altor șoferi și pietoni la treceri, într-un mod care reduce poluarea fonică în zonele urbane.

Combinând divertismentul captivant cu funcțiile de siguranță de nivel următor și instrumentele de productivitate, vehiculele viitorului vor fi mult mai mult decât un mijloc de a ajunge din punctul A la punctul B. Prin actualizarea continuă a Digital Cockpit, Samsung ne aduce mai aproape de viitor.